08-18-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Soru:"Hepatitb Durumu"
ilk önce bana zaman ayrdiginiz icin tesekkür ederim almanyada yasiyorum,doktor bütün testleri yapti ilk aylarda,ast 95 alt 230 du doktor virusun vücuda yeni girdigini söyledi 2ay sonraki testlerde hbe,den anti hbe,ye gecis olmus ama virus miktari fazlaymis,10,4 bana 3ay sonra bi daha tahlil yapmami söyledi doktor bende 1hafta önce karaciger enzimleri baktirdim (2 12 08)ast 66 alt 150, yani 6ay bekleme süresi doldu sag tarafta agrilarim var,asiri gaz cikarma sizce virus vücuttan atilmis olsa bile bu agrilar olabilirmi,yada enzimler hafif bendeki gibi yüksek olabilirmi??cünki bana anti hbe,ye gecis oldugundan vücudumun hastaligi yeniyor dediler ocagin 12 sende hastanede randevu aldim sizce su anki durumum nedir piskolojim cok zayif hergün hastaligi düsünüyorum acaba hayat boyu bu virusu tasiyacammi diye evlenirsem esime nasil söyliyecem diye asiri takintilarim var karacigere akliniza ney iyi gelen dogal takviyeler varsa kullandim devedikeni,lavanta ,vs iyi calismalar hocam
Uzm Dr Esin KORKUT
21 14:46:19
Hepatit iyileşmeye çalışırken de karaciğer enzimlerinde yükselmeye neden olabilir Takiplerde sıkıntı çıkacak olursa doktorunuz size zaten tedavi önerecktir Eşinize kesinlikle söylemenizi hatta aşılarını yaptırmanızı öneririm Aksi halde bulşamya neden olacaksınız geçmiş olsun
Yazının Orjinali için Lütfen www saglikdanis com adresini ziyaret ediniz
|
|
|