1- Yatan Hasta. Pulmozyme Yazilmis. Pulmozyme İcin Egitim Arastirma Hastanesinden Cikan Rapr Denm... |
08-18-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
1- Yatan Hasta. Pulmozyme Yazilmis. Pulmozyme İcin Egitim Arastirma Hastanesinden Cikan Rapr Denm...1- yatan hasta pulmozyme yazilmis pulmozyme icin egitim arastirma hastanesinden cikan rapr denmekte universite hastanesi raporu uygn mudur 2- raporda kullanilis 2x1 ayda bir kutu seklinde yazilmis hasta gunde 2 kullaniyro ama bir kutu 15 gunde bitiyor rapora yanlis yazilmis bu sorun olur mu 3-neorecormon yatan hasta rapor var ve multiple myelom teshisii raporda 3 hematoloji uzmani var ama hasta kardiolojide yattigi icin kardiolog yazmis receteyi bu sekilde verilir mi hematoloji onayi gerekir mi receteye kg yazilmasi gerekir mi tesekkurler acil cevaplarsaniz sevinirim 34 1-Yalnızca kistik fibrozisli hastalarda Eğitim ve Araştırma Hastanelerinin verdiği heyet raporu ile tüm hekimlerce olarak ek 2-A 174 de yer almaktadır 2- İlacın kullanım şekli ve rapordaki kullanım şeklini kontrol ediniz 3- Neorecormon için kanser ilaçalrı verilme ilkelerini ve kby dışından eritropoetin kullanım ilkelerini kontrol ediniz Hastanın alacağı dozun hesaplanabilmesi için hastanın kilosunun reçetede beliritlmesi gerekmektedir Kaynak: istanbulsgkgovtr |
|