Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ettiler, göbeğinde, istanbulun, kaçırıp, kız, tecavüz

İstanbul'un Göbeğinde Kız Kaçırıp Tecavüz Ettiler!

Eski 06-03-2008   #1
su perisi

İstanbul'un Göbeğinde Kız Kaçırıp Tecavüz Ettiler!

İstanbul'un orta yerinde silah zoruyla kız kaçırıp tecavüz ettiler!

Yolda yürüyen 22 yaşındaki genç kızı kaçırdılar, zorla evlerine götürdüler

Şişli'de kaçırıldıktan sonra silah zoruyla tecavüze uğradığını iddia eden HB'nin ihbarı üzerine harekete geçen polis, 3 kişiyi gözaltına aldı Gözaltına alınan şahıslar karakoldaki işlemlerinin ardından "tecavüz iddiasıyla" Şişli Adliyesi'ne sevk edildi

Edinilen bilgilere göre olay Şişli Kuştepe'de meydana geldi İddiaya göre HB(22)adlı genç kız, yolda tek başına yürürken NK(25) tarafından kaçırıldı İddiaya göre kaçırılan NK, HB'yi komşusu HA' nin evine götürürerek silah zoruyla tecavüz etti Bu sırada eve gelen NK'nın kardeşi SK(28)'dan yardım isteyen HB, bu isteği geri çevrilince evin camına çıkarak bağırmaya başladı "Kaçıdılar beni, yardım edin" diye bağıraran HB'nin imdadına çevredeki vatandaşlar yetişti

Vatandaşların ihbarı üzerine eve baskın düzenleyen polis, NK'yi gözaltına aldı Evde yapılan aramada 2 kurusıkı tabanca ve bir miktar esrar da ele geçirdi Karakola götürülen NK'nin ifadesi doğrultusunda HA ve SK da gözaltına alındı İfadeleri alınan 3 zanlı daha sonra "tecavüz iddiasıyla" Şişli Adliyesi'ne sevk edildi HB, polis tarafından ailesine teslim ediliken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : İstanbul'un Göbeğinde Kız Kaçırıp Tecavüz Ettiler!

Eski 06-03-2008   #2
Gözyaşı

Cevap : İstanbul'un Göbeğinde Kız Kaçırıp Tecavüz Ettiler!

Bunu yapan ş hiç mi kız kardeşleri yok ben böyle haberler duyunca sinir oluyorum idam edeceksin böylelerini hiç acımadan haber için teşekkürler su perisi hanımefendi

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com