mrb doktor bey benim problemim 7 senedir devam ediyor ancak hiçbir çözüm bulunamadı 7 sene önce çok yoğun baş dönmesi yaşamaya başladım iki gün kadar kendime gelemiyorum bununla beraber yürüme bozukluğuda yaşıyorum ve ayakta duramıyorumzaten mide bulantısı ve midemden boğazıma doğru yükselen bir his yüzünden parmağımı oynatamayacak hale geliyorum bilincim yerinde oluyor ama baktığım heryerin ve kendimin döndüğünü hissediyorum her zaman belirti vermiyor bazen uyku yapıyor bazen kulak çınlamasıyla bazende hiç bir belirti olmadan aniden geliyor eeg çektirdim ve sonuçlara göre parsiyel epilepsi olabileceği söylendi,vertigo , meniere vb hastalık teşhisi konuldu ancak hiçbir tedaviden sonuç çıkmadı kulak çınlamalarım beş aydır hiç kesilmeden devam ediyor kbb ye muayene oldum ve sonuçlar temiz çıktı bu kulak çınlamalrı ile sersemlik baş ağrısı beynime saplanan kramplar başladı giderek şiddetleniyorgeceleri çınlama yüzünden uyuyamıyorum doktorum en son depresyon ilacı yazdı sanırım psikolojik olduğunu düşünüyorancak daha öncede çok ağır antidepresanlar yazmıştı ama yan etkileri yüzünden nöbetler sıklaştı bu arada MR çektirdim ve sonuçlar temiz görünüyor yardımınıza ihitiyacım var teşekkür ederim bana vakit ayırdığınız için
ProfDr Ayhan BÖLÜK
28 11:33:31
Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.