Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
soruhepatit b durumum nedir

Soru:"Hepatit B Durumum Nedir?"

Eski 08-18-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Hepatit B Durumum Nedir?"

ben 14 haziran ve 14 temmuz aylarında hepatit b aşısı oldum28 haziranda evlendim(Evlenirken Sağlık Ocağında EŞimde Hepatit Çıktı o yüzden aşı oldum)14 eylüldede check up yaptırdım düşük pozitif hepatit b çıktı aşıdan olabilir dendiYalnız 3 aşıyı olmadan önce tekrar test yaptırmam gerekiyormuşŞu an 13 haftalık hamileyim hamilelik için test yaptırdığımda (14 Ekim de )hbsag (4486 pozitif ),(ast 191) ,( alt 170 )(total protein 800), ( albümin 443),(alfa feto protein 1171* ) ,(aHBclG 0006 ),(Anti HBe 0002pozitif ) doktor hamileliğimde sorun yaratmıcağını söyledieşimin hepatiti negatif çıktı yalnız geçmişte hastalığı geçirdiğini bana ondan geçmediğini söylediBen Çok endişeliyim bu hastalıkla ilgili hep bişeyler okumaktan kendimi alamıyorum çok korkuyorumHastalığımın boyutunu çok merak ediyorumtest sonuçlarına göre beni bilgilendirirseniz sevinirimteşekkürler

DoçDr Yusuf AKCAN

01 09:49:54

HBe Ag, Anti HBe ve hbv dna düzeyi baktırın bu sonuçlarla daha doğru bir durum tesbiti yapılabilir ancak alt ve ast niz normal olduğuna göre sadece taşıyıcı olabilirsiniz bu udurmdaki bebekler doğumda pasif immunglobulin ve aşı ile tedavi edilmekte ve %90 ların üzerinde koruyucu olmaktadıreşiniz pozitif çıkıp siz aşılanmaya başlamadan önce sizde test yapılmaldı mı?bakılmadan mı aşı yapıldı zararı olmaz ama durum biraz karışmış gibi olmuşeşinizde aanti hbs + miendişe etmeyin testleri güvenilir bir yerde eşiniz ve kendinizin testlerini bir daha yaptırın son durum oradan anlaşılır

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com