Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorubacak ve kol ağrısı miyalji

Soru:"Bacak Ve Kol Ağrısı, Miyalji"

Eski 08-18-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Bacak Ve Kol Ağrısı, Miyalji"

Hocam ben yoğun bacak ağrısı ve tüm vücutta damar atımı seyirmeden daha net daha hissedilir bir ağrı çekiyorum bu ağrı sağ bacakta ve kolda daha belirginDamarlardan kaynaklanabileceğini düşünerek damar cerrahiye gittim muhayene ve dopler sonuçlarında bir probleme rastlanmadı35 yşında bayanım,öğretmenim günde yaklaşık 8 saat sürekli ayaktayım ama daha önce bu nevi ağrılar yaşamamıştım
Bazı testler yapıldı sonuçları yazarak fikrinizi almak istiyorum mümkünse?
SONUÇ NORMAL DEĞER
Ürik asit 1,98 3,6-7,7
Fosfor 3,0 0-10
Kalsiyum 8,64 8,5-10,3
Magnezyum 2,79 1,6-2,5
Demir 155,6 35-140
Demir Bağlama 266 250-450
Ferritin 20,3 10-300
vitamin b12 406 190-1000
İyonize kalsiyum 4,0 4,1-5,28
Çinko 128 70-150
folik asit 5,95 3-15

Hocam rahatsızlığımın sebebi sizce ne olabilir beni yönlendirebilirmisiniz?Birde kalp damar uzmanı hipokalsiyum açısından izlenebilirsiniz bunlar ondan da kaynaklanmış olabilir dediHipokalsiyum nedir sebep bu olabilir mi kıscası hocam fikrinize ihtiyacım var Saygılarımla
YardDoçDr Erim GULCAN

13 14:29:17

Görüldüğü kadarıyla tetleriniz normal Uzun süre ayakta kalmanız bu ağrılarınızın sebebi olabilir bu ağrılar kas ağrısına benziyor belki bir fizik tedavi uzmanına gözükseniz faydalı olabilir Bunun dışında hipokalsemi kalsiyumun kanda düşük bulunmasıdırSizde iyonize kalsiyum sınırda düşük görülüyor bu düşüklük sizin belirttiğiniz belirtilere sebep olmaz bu nedenle rahatolun belki bu testi bir kez daha tekrar ettirmeniz faydalı olabilir Geçmiş olsun

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com