Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anne, arama

Beni Burada Arama Anne!!!!

Eski 06-03-2008   #1
bonsoir
icon110

Beni Burada Arama Anne!!!!

Beni burada arama anne derken şarkıda bir anda gözleri yaşardı ve hıçkırarak ağlamaya başladı ANNE ne tuhaf bir kelimeydi, ne gizemli, ne cömert ,ne ulaşılmaz , ne özlem dolu ,öyleki ağlıyordu hıçkırarak ağlıyordu O hiç anne sıcaklığını tatmamıştı ne kış geceleri üstü açıldığında üstünü örten bir annesi vardı, ne de elleri üşüdüğünde okula giderken eldiven örecek bir annesi vardı Her zaman hüzünlü bir yüzü vardı o yüzdendirki şefkat doluydu herkese karşı Annesizlik ah !!! o annesizlik yüreğini her zaman dağlardıKüçücük yüreği yaşından önce büyümüştü

Ağlıyordu bilmediği bir şehre gelmişlerdiANNE diyordu anne ama yoktu o zaten hiç görmemişti ki annesini O çok küçükken Şehit olmuştu annesi ,ne bir sıcak nefes ,ne bir sıcak ses bırakmıştı giderken ardından Yüreğinin bir köşesi yanık ,bir köşesi aç,bir köşesi mahsun ama yüzü hep gülen

O yüzden hep çocuklarının üstüne titrer,sabaha kadar uyumaz çocuklarının üstü açılacak üşüycekler diiye endişelenir,Bir şiirde duymuştu bir bayram sabahı radyoda

Sol YANIm be ANNE diyordu O sırada çocuklarına kahvaltı hazırlıyorduBirden olduğu yere yığıldı öyle güzel anlatmıştıki o şiirde sanki onu anlatıyorduSanki sözlerini o yazmıştı

Yılların ezikliği içnde bir kor olup akmıştı işte yine o güzel gülen yanaklarındanGülen Güzelin

ÇOk yalvarmıştı ALLAH a bir kezbirkez rüyamda göreyim diyee!!!Duaları kabul oldu işte Annesi kucağında küçük kardeşi ile o na gel diyordu Tıpkı resimlerde ki gibiydi
Çok güzeldi annesi Bir ço cuklarına baktıBirde annesinin uzanmış eline baktı Gel diyordu annesiNitekim aklına geldi : En azından benim çocuklarım beni tanıyorlar biliyorlarbiraz olsun büyüdülerBeni unutmazlar diye teselli etti kendini ve annesinin uzanan elini tuttuÇok mutluydu hiç bir şey düşünmüyordu artık Annemmmm annemmm diye sarıldıyılların özlemini içine sindire sindire kucakladırüyada bile olsabembeyaz giysiler içinde annesi ne kadarda güzel görünülorduKardeşi hiç ağlaamıyordu annesinin kucağında Çok güzel bir bebekti kardeşide O kadar mutluydu ki ama mutluluğu kısa sürdü Annesi onu aldığı gibi tekrar yere bıraktı Ama o doymamıştı annesineOnlarla gitmek istiyorduVE hıçkırıklar içinde boğuluyordu

Eşi endişe içinde Gülen güzeli uyandırmaya çalışıyordu o da ne olduğunu bilmeden çok korkmuştu neden böyle ağlıyordu Nihayet uyandırabilmiştiAma hala ağlıyorduKalktı çocuklarını yatağının baş ucunda bir büyük oğluna sarılıp kucaklayıp öptüüBir Küçük oğluna sarılıp öptü eşi şaşkın bakışlarla onu izliyordu

Nice sonra eşine dönüp kucakladı hıçkırıklarla ,gördüğü rüyayı anlattı eşi teselli etti gülen güzel iDu a istemiş senden dediÇünkü bayrama gittiklerinde babası götürmemişti annesinin mezarına Anneside rüyasına gelmişti Kalktılar ikiside abdest alıp namaz kıldılarAnnesinin ruhuna Yasi-i Şerif okudularUykuya daldığında hala ağlıyorduALLAH a şükr ediyordu Annesini ona gösterdiği için

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : BEni burada arama Anne!!!!

Eski 06-13-2008   #2
melis123

ÇOK ACIKLI YAWPAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER:img-cray:
Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Beni Burada Arama Anne!!!!

Eski 06-13-2008   #3

Cevap : Beni Burada Arama Anne!!!!

paylaşım için tşkler
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-14-2008   #4
perisu_1907

Alıntı:
melis123 tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
ÇOK ACIKLI YAWPAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER:img-cray:

katılıyorum cnm

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com