|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
sorukronik hepatit b ve karaciğer enzimleri hakkında |
![]() |
Soru:"Kronik Hepatit B Ve Karaciğer Enzimleri Hakkında." |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Soru:"Kronik Hepatit B Ve Karaciğer Enzimleri Hakkında."Sayın hocam merhabalar; Müsaitseniz sizin bi konuda fikrinizi ögrenmek istiyorum ![]() ![]() Ben bir kan testi yaptırdım ve bunun neticesinde Doktor bey karaciğer enzimlerimin yüksek çıktıgını ve her ay kontrole gitmem gerektiğini söyledi ![]() ![]() Aynı zamanda kronik hepatit b hastası oldugunu ve taşıyıcı oldugumu söyledi ![]() ![]() Sizce ne gibi bi tedavi görmem gerekiyor? Yağlı yiyeceklerden kaçınmalımıyım ![]() ![]() Ne tür sebze yada meyvelerin karaciğerime faydası olur? Enginar kereviz havuç turp andız pekmezi maydonoz sarımsak greyfurt zeytin yeşil çay zencefil Devedikeni hapı meryemana dikeni faydalımıdır sizce bu hastalık için? İlgili kan tetkik sonuçlarını aşağıda görebilirsiniz ![]() ![]() Görüşlerinizle beni bilgilendirirseniz çok sevinirim ![]() ![]() ![]() Saygılarımla Emre BALTACI Emre8951@mynet ![]() TETKİK SONUÇ BİRİM DEĞERLENDİRME ANTİ HBC IgG 0 ![]() ANTİ HBS 0 ![]() ANTİ HIV 0 ![]() HbeAg Kemolumi 0 ![]() HBSag 321 ![]() HCV 0 ![]() ------------------------------------------- TETKİK SONUÇ BİRİM REFERANS ARALIĞI SGPT H 65 IU/L 10- 37 SGOT H 45 IU/L 10- 37 GLUKOZ 83 MG/DL 75- 115 ÜRE 27 MG/DL 10- 50 KREATİNİN 1 ![]() ![]() ![]() GGT IU/L 7- 49 LDH 234 IU/L 0- 250 ALKALEN FOS ![]() T ![]() ![]() ![]() ![]() ALBUMİN 5 ![]() ![]() ![]() TOTAL BİLİRUBİN 1 ![]() D ![]() ![]() ![]() INDIREK BİLİBURİN 0 ![]() ![]() Not:GGT REAKTİFİ YOK ![]() ------------------------------------------------ TETKİK SONUÇ BİRİM REFERANS ARALIĞI AFP 4 ![]() Doç ![]() ![]() 08 ![]() ![]() HBV DNA düzeyiniz ve Anti HBe bilgileriniz eksik bu sonuçların bilinmesi tedavinize yön verecektir ![]() ![]() ![]() ![]() Yazının Orjinali için Lütfen www ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|