Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorumeme kistleri

Soru:"Meme Kistleri"

Eski 08-18-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Meme Kistleri"

Soru:meme kisti
0709 08:48:06
--------------------------------------------------------------------------------

Merhaba
Ben 17 yasında meme kisti tanısıyla göğüsümden kitleler aldırdım ve bunlar inceleme ye götürüldü,iyi huylu kistler çıktıAma halen her iki göğsümde de beni rahatsız etmeyecek büyüklükte mevcutlarözellikle biri meme ucumda sayılırSorum şu 25 yaşındayım ve hamile kalmayı düşümüyorum bebebeğim olduktan sonra bu kistlerin emzirme sırasında bana rahatsızlık verip vermeyeceği yardımcı olursanız çok sevinirim

UzmDr Alaattin OZTURK

0909 07:17:57

Meme kistlerini 2 cm büyük ise, USGde şüpheli görünümü varsa, sık sık iltihaplanmaya sebeb oluyorsa almak gerekir Bunun dışında kistlere pek dokunmayız Gebelik ve emzirme döneminde belki iltihaplanabilirler Bu durumda ilaç ile kolayca tedavi edilirler

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com