Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorusol kasık ağrısı

Soru:"Sol Kasık Ağrısı"

Eski 08-18-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Sol Kasık Ağrısı"

merhaba Aybars bey benim şikayetim sol kasığımdaki sürekli ağrı bu ağrı bazen ağır hale geliyor yataktan kalkamıyorum sol kasığımdaki ağrı kalçama ve dizlerime vuruyor 3 yerde ayrı yrı muane oldum iki kere mr ikikere röntgen ve ultrasyona girdim hiç bir şey çıkmadı sol kasığımdaki ağrı 8 aydır sabit bir şekilde hafif duruyor ve bazende beni iş göremez hale getiriyor çok korkuyorum bunun ilerlemesini istemiyorum ne yapmam gerekiyor bu anlattıklarım teşhis koymaya yardımcı olur umarım iyi günler
UzmDr Aybars AKKOR

12 22:43:26

Karar vermek için sizi ve MRınızı görmemde yarar var Pazartesi ve Perşembe 10-18 arası Nişantaşı’nda muayenehanemde (Teşvikiye cad103/Kat1 Nişantaşı) hasta bakıyorum İlk fırsatta bekliyorumDr Aybars AKKOR 0-212- 444 0 6780-542-2143913

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com