![]() |
Dünya bu rezaleti konuşuyor! |
![]() |
![]() |
#1 |
su perisi
|
![]() Dünya bu rezaleti konuşuyor!Gazeteci kadın kendisini 13 yaşında bir genç kız gibi tanıtınca rezalet ortaya çıktı ![]() ![]() Danimarka'da, internette kendisini 13 yaşında bir kız çocuğu olarak tanıtan kadın gazeteci, cinsel ilişki kurmak isteyen 4 kişiyi deşifre etti ![]() ![]() Sabah Gazetesi'nde Sadi Tekelioğlu imzası ile yayınlanan habere göre, Danimarka'nın yüksek tirajlı tabloid gazetelerinden Ekstra Bladet'te çalışan Tine Rögild (26) isimli kadın gazeteci, kendini 13 yaşında bir kız gibi göstererek internette chat yaptı ![]() ![]() 'SUÇ FİİLEN OLUŞMADI' Kadın gazeteci, bu erkeklerden 43 yaşında subay, 53 yaşında emekli polis komiseri, 72 yaşında emekli ve 35 yaşında bir aile reisiyle seks yapmak üzere anlaştı ve buluşma yerine bir kameraman ve bir haberci arkadaşını da götürdü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BİR ASKER BİR POLİS BİR 72'LİK Gazetecinin tuzağına düşen emekli polis komiseri çareyi kaçmakta bulurken subayın ise küçük kızın bekâretini bozmak istediği belirtildi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Dünya bu rezaleti konuşuyor! |
![]() |
![]() |
#2 |
seyito
|
![]() Cevap : Dünya bu rezaleti konuşuyor!yine sinirlendim |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Dünya bu rezaleti konuşuyor! |
![]() |
![]() |
#3 |
kezban
|
![]() Cevap : Dünya bu rezaleti konuşuyor!edep yahu diyesim geldi ama bunlarda ne gezer ![]()
![]() |
|