Soru:"Sosyal Fobi" |
08-18-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Soru:"Sosyal Fobi"Merhaba önelikle çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim Ben 24 yaşında üniv öğrencisiyim Toplum içinde konuşurken hiç ummadığım a yüzüm kızarıyorsoğuk soğuk ter boşaltıyorum 3 yıl öncesine kadar bu boyutta bir sıkıntım yoktu Çeşitli külüplerde üyeydim aktif olarak çalışıyordum Yavaş yavaş bırakmak zorunda kaldım Üstüne gitmem lazım geldiğini düşündüm denedim aslında konuşma sırası bana gelince adeta nefes alamaz oldum kalp atışlarım hızlı Bu durum canımı fazlasıyla darlatıyor Bir psikoloğa gidip destek almak istedim fakat nedense çekindim Sizce ne yapmalıyım Kendi kendine yavaş yavaş düzelirmi yoksa kesinlikle doktora mı gitmem gerek Dr Editor Saglikdanis 2202 23:21:48 Kendi başınıza başetmeniz daha uzun süre alabilir ve bu sürede daha sıkıntılı anlar yaşayabilirsiniz o yüzden bir psikiyatriste görünüp kısa yoldan tedaviniz olunuz <br style="font-family: Trebuchet MS;"><br style="font-family: Trebuchet MS;">bir zamanlar benzer şikayet bendede vardı ancak bir kaç zoraki seminerden sonra ve diğer insanların seminerlerde rahatlığını asliında gerektiğinde "bilmiyorum " diyebilmekten geçtiğini farketmekle rahatladım diyebilir<br style="font-family: Trebuchet MS;"><br style="font-family: Trebuchet MS;">herşeyi mükemmel yapmak zorunda değilsin hiç kimsede herşeyi mükemmel yapıyor değil <br style="font-family: Trebuchet MS;"><br style="font-family: Trebuchet MS;">sağlıcakla<br style="font-family: Trebuchet MS;"><br style="font-family: Trebuchet MS;"> Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz |
|