Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Genel Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
güneş, gözaltlarını, morartıyor

Güneş Gözaltlarını Morartıyor

Eski 08-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Güneş Gözaltlarını Morartıyor











Kadınlar kadar artık erkekleri de rahatsız eden gözaltı morluklarına kış günlerinde bile kendini gösteren güneş etki ediyor Dermotoloji uzmanı Dr Zekayi Kutlubay şunları söylüyor: "Güneş, gözaltı morluklarının ortaya çıkışını etkiler Güneş, melanini açığa çıkardığında, melanin cildi koyulaştırır ve ağırlıklı olarak göz altlarında toplanır Bu da yüzünüzde gözaltı morlukları yaratır" Dr Zekayi Kutlubay, morluklardan korunmak isteyenlere ise şu önerilerde bulunuyor: "Her gün mutlaka güneşten koruyucu krem sürün ve güneş gözlüğü takın Gözaltlarınızda sağlıkla ilgili sorunlarınızın yansıması olarak da morluklar oluşmuş olabilir Bu durumda şikayetlerinizi gözden geçirin ve en kısa zamanda bir iç hastalıkları uzmanına başvurun"






Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.