Merhaba Ben Kezban! |
|
|
#1 |
|
kezban
|
Merhaba Ben Kezban!slm!ben kezban Ahmet Hamdi TANRIPINARIN şiirlerine bakarken rastladım sitenize çok beğendim üye olmak istedim pek gezinmedim ama inşallah diğer şairlerimizede burada kolayca rastlarım
|
|
Cevap : merhaba ben Kezban! |
|
|
#2 |
|
sıradışı
|
Cevap : merhaba ben Kezban!kezban hoşgeldin ![]() biraz bakarsan eminim bulacaksın diğer şair şiirlerinide iyi forumlar |
|
|
|
#3 |
|
[KAPLAN]
|
Cevap : merhaba ben Kezban!Ailemize hoşgeldiniz Arayışlarınızın burada son bulmasını diler, iyi vakit geçirmenizi temenni ederim![]() ![]()
|
|
|
|
#4 |
|
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : merhaba ben Kezban!hq kezbancm ![]() umarm araığını bulursun![]() inşallah dimi ve paylaşımcı üyelerimizden olursn![]()
|
|
|
|
#5 |
|
pesimistt
|
Cevap : merhaba ben Kezban!hoşqeLdiniiiiz (:
|
|
#6 |
|
suskun
|
Cevap : merhaba ben Kezban!AiLemize hoşgeLdiniz ![]() Umarım kaLıcı üyeLerimizden oLursunuz![]() ![]() Daha güzel bir forum için forum kuraLlarını okumanızı tavsiye ederim![]() ![]() ![]() İyi forumLar![]() ![]() ![]()
|
|
#7 |
|
kezban
|
Cevap : Merhaba Ben Kezban!kuralları okudum sitedede şöyle kısa bir tur attım bir kaç yorum ve birde şiirimi ekledim=)aradığımı rahatça bulabileceğim ve kısa sürede sevebileceğim bir site olduğuna eminim hazır derslerimin yoğunluguda üstümden kalkmışken çok şey paylaşacağız gibi geliyor bana siteyi ve site içi muhabbeti çok sevdim inşallah bu muhabbete daim olabilirim:D
|
|
Cevap : Merhaba Ben Kezban! |
|
|
#8 |
|
[KAPLAN]
|
Cevap : Merhaba Ben Kezban!Güzel yorumunuz için teşekkürler Umarız sizleri daha sık aramızda görme fırsatı buluruz![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#9 |
|
su perisi
|
Cevap : Merhaba Ben Kezban!Sevgili Kezban aramıza hoşgeldiniz Umarım Formumuzda kalıcı ve paylaşımcı olursunuz
|
|
|
|
#10 |
|
black_R-O-S-E
|
Cevap : Merhaba Ben Kezban!hoşgeldiniz ![]() ailemiz için çok yararlı bir üye olacağınız kanısındayım![]() :) ii forumlar
|
|
#11 |
|
seyito
|
Cevap : Merhaba Ben Kezban!hoşgeldiniz aramıza umarım alışırsın buraya |
|
|
|
#12 |
|
kezban
|
Cevap : Merhaba Ben Kezban!alıştım alışltım:) çok geniş bir site içinde kaybolup duruyorum:)canımın sıkılması imkansız gibi ama edebiyata fazla ilgi yok sanırım burdada olsun eğlenceli biryer burası yaz mekanım belli oldu=)=)
|
|
|
|
#13 |
|
*KeDi KeSeN*
|
Cevap : Merhaba Ben Kezban!Ailemize Hoşgeldin Kezban Ayrıca belirtmek isterim ki Sitemiz sadece şiir içerikli deyildir :) Eminim diğer Faaliyetler ve konulardan da Yararlanır Beğenirsin Şimdiden sana İyi Eğlenceler :) |
|
|
|
#14 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : Merhaba Ben Kezban!Hoşgeldiniz ![]() ![]() Kalıcı ve paylaşımcı bi üye olmanız dileğiyle iyi forumlar![]() ![]()
|
|
#15 |
|
Gözyaşı
|
Cevap : Merhaba Ben Kezban!Hoşgeldin
|