|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çok, gelen, gözenek, için, iyi, maske, maydonoz, noktaya, sivilceler, siyah, suyu, sıkıştırma |
![]() |
Gözenek Sıkıştırma, Sivilceler İçin Maydonoz Suyu, Siyah Noktaya Çok İyi Gelen Maske |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gözenek Sıkıştırma, Sivilceler İçin Maydonoz Suyu, Siyah Noktaya Çok İyi Gelen MaskeSivilce ve Maydanoz Suyu Maydonoz suyunun cilde faydaları saymakla bitmez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir çok kişi faydasını görmüştür yan etkisi yok kullanmanızı Tavsiye ederim size kullanan kişilerin kendi geliştirdiklerini de yazayım _ ben kaynattıktan sonra buzdolabına koyuyorum bide ![]() _ ben de dün bir kereye mahsus yaptm yüze parlaklık veriyor _ bnm çıkan iltihaplı sivilcemi kuruttu diyebilirim ![]() ![]() ![]() ![]() Umarım işinize yarar Gözenek Sıkıştırma Cildimizi doğru ürünle temizledikten sonra uygulayabilecegimiz pratik ve ekonomik tonikler,maskaler,kremler ![]() ![]() ![]() ![]() -Soda çok ciddi bir gözenek sıkılaştırıcısı, tonik görevi görüyor ![]() -Doğal gül suyunu sabah,akşam kullanmak cildi temizler,ferahlatır,cildi toparlar -Kuşburnu çay gibi demlenip uygulanır,cildi sıkıştırma özelliği vardır ![]() -1 litre kaynar derecede sıcak suya 4 yemek kaşığı elma sirkesi ve 2 yemek kaşığı dolusu mayıs papatyası ekleyin, 1-2 kere karıştırın ve başınızı büyük bir havluyla örterek 5-10 dakika gözlerinizi yumarak bekleyin ![]() -Maske: 4 bardak elma ya da nane sirkesi, 4 bardak damıtılmış su, 1 çay fincanı nane yaprağı Bütün malzemeyi karıştırarak kaynatın ![]() ![]() ![]() -Maske: Bir kasık bal ve 3-4 damla limon suyu iyice karıstırılıp haftada bir uygulanırsa gözenekler sıkıştırılır ![]() -Bitkisel kayısı cekirdeği yağı kremi ; Cilt yıpranmalarının onarılmasında, vücut sarkmalarında ve yaşlanma sürecinin yavaşlatılmasında etkin bir rol oynar ![]() Ve Son Olarak Siyah Noktalar için ; 1 yumurta akı 2 tatlı kaşığı süt 4 tatlı kaşığı mısır unu bu karışım katı bir kek kıvamında olacak ve yüzde 20 dk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|