Hayvan Ata sözleri.. |
|
|
#1 |
|
gulhan
|
Hayvan Ata sözleri.. Çömelen insanı ısırmayan bizden değildir / köpek Beni bacağımdan asanın bacağına s*çayım / koyun Suyu içsen de sokarım içmesen de sokarım / yılan Altımda buzağı arayan kerizin enayinin önde gidenidir / öküz Bedevi, çölde gezenin karagün dostudur /kutupayısı Atladığın yere dikkat et / sazan Uzanamadığım ciğer mundardır / kedi ![]() Kaz gelecek yerden hayır gelmez / tavuk Havlayan köpek iplenmez, direk ısıracaksın / İtoğlu it Köprüde dayı diyene inanma / ayı Ürü ürü nereye kadar, durmuyor kervan / it Yem veren insanın gözünü oy / karga Devletin malı deniz, yemeyen biziz / domuz Geçen altın semer taktım sonra baktım yine ben / eşek Bende şans olsa çölde kutupayısı doğardım / Abazan boz ayı Unutma, unutulanlar unutanları asla unutmazlar / balık Ölümüm arpadan olsun / at Kurt kocayınca affetmem ulen / köpek O tatlı dilinle beni kandıramazsın ben bildiğin yılanlardan değilim / anakonda Çok su kaçırdınız![]() ![]() tepecem şimdi / dişi eşek Hanım, ben sudan gelinceye kadar şu bizim sıpayı dövüver / eşek Söğüt dalına yuva yaparsan yavrunu sinek kapar / manda Hoşaf da neymiş mis gibi karpuz kabuğu varken burda / gurme eşek ![]() ![]() ![]() unuttum lan atasözünü![]() ![]() atasözü ne lan ? / balık Bir insan sana "eşek" derse umursama, ama 5 kişi sana "eşek" derse git kendine bir semer al / paranoyak at
|
|
#2 |
|
|
Cevap : Hayvan Ata sözleri.. Suyu içsen de sokarım içmesen de sokarım / bu süpermiş valla:):):) paylaşım için tşkler ![]() ![]()
|
|
Cevap : Hayvan Ata sözleri.. |
|
|
#3 |
|
gulhan
|
Cevap : Hayvan Ata sözleri..zamanını ayırıp baktıgın için ben teşekkur ederım |
|
|