|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
için, islak, kanser, kullandığımız, mendiller, riski, taşıyor, temizlik |
![]() |
Temizlik İçin Kullandığımız İslak Mendiller Kanser Riski Taşıyor |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Temizlik İçin Kullandığımız İslak Mendiller Kanser Riski TaşıyorTemizlik için kullandığımız ıslak mendillerde kullanılan bazı maddeler, kansere davetiye çıkarıyor ![]() ![]() Ekonomiye büyük darbe vuran ve insan sağlığını tehlikeye atan 'merdivenaltı üretim', ıslak mendil sektörünü de tehdit ediyor ![]() Miray Kozmetik Yönetim Kurulu Başkanı Seyfettin Ünler, sektörde yaşanan sıkıntıyı, "Markette satılan ıslak mendil paketlerinin üzerinde 72 adet olduğu yazar ![]() ![]() ![]() ![]() Bu firmaların mendilleri ebat olarak küçültmekle yüzde 20 kâr ettiğini açıklayan Ünler, makinelerin ayarlarıyla oynayıp mendilleri kabarttıklarını ve içine de bol su koyduklarını söyledi ![]() ![]() Bazı firmalar ise daha hesaplı olduğundan çamaşır suyu veya alkolü tercih ediyor ![]() ![]() ![]() ![]() Vatandaşın ucuz ıslak mendilin kaliteli olup olmadığını, içinde alkol kullanılıp kullanılmadığını yakarak anlayabileceğini söyleyen Ünler, "Ucuz ürünlere yönelinmemeli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 'Kârsız bile olsa kaliteden taviz vermeyiz' 1998 ile 2008 arasında firma olarak 800 kat büyüdüklerini anlatan Miray Kozmetik Yönetim Kurulu Başkanı Ünler, bu yılki hedeflerini ise 18 milyon dolar olarak açıkladı ![]() ![]() Seyfettin Ünler, "Dokuz yıl önceki ilk ciromuz aylık 1 milyar liraydı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şirketin yeni projeleri arasında antibakteriyel ve dezenfektan gibi tıbbi ürünler bulunuyor ![]() ![]() Temizlik için kullandığımız ıslak mendilde kullanılan ıslak mendillerde kullanılan bazı maddeler, kansere davetiye çıkarıyor ![]() ![]() Ekonomiye büyük darbe vuran ve insan sağlığını tehlikeye atan merdivenaltı üretim, ıslak mendil sektörünü de tehdit ediyor ![]() Miray Kozmetik Yönetim Kurulu Başkanı Seyfettin Ünler, sektörde yaşanan sıkıntıyı, "Markette satılan ıslak mendil paketlerinin üzerinde 72 adet olduğu yazar ![]() ![]() ![]() ![]() Bu firmaların mendilleri ebat olarak küçültmekle yüzde 20 kâr ettiğini açıklayan Ünler, makinelerin ayarlarıyla oynayıp mendilleri kabarttıklarını ve içine de bol su koyduklarını söyledi ![]() ![]() Bazı firmalar ise daha hesaplı olduğundan çamaşır suyu veya alkolü tercih ediyor ![]() ![]() ![]() ![]() Vatandaşın ucuz ıslak mendilin kaliteli olup olmadığını, içinde alkol kullanılıp kullanılmadığını yakarak anlayabileceğini söyleyen Ünler, "Ucuz ürünlere yönelinmemeli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|