Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Genel Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çocuğa, cushing, kermesli, sendromlu, yardım

Cushing Sendromlu Çocuğa Kermesli Yardım

Eski 08-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Cushing Sendromlu Çocuğa Kermesli Yardım

Erzincan'da cushing sendromu nedeniyle tedavi görmek için İstanbul'a giden 11 yaşındaki Dilruba Senir'in ailesine maddi destek sağlamak amacıyla okul arkadaşları kermes düzenledi

Böbrek üstü bezlerinin aşırı çalışması nedeniyle oluşan cushing sendromu hastalığına yakalanan Dilruba Senir için Müşir Zeki Paşa İlköğretim Okulunda kermes düzenlendi

Okul yönetiminin katkısıyla düzenlenen kermeste minik Dilruba'nın tedavisi için 1200 YTL toplandı

Okul Müdürü Talip Atalay, gazetecilere yaptığı açıklamada, Senir'in ailesine destek olmak için kermes düzenlediklerini ifade etti
Okul içinde düzenlenen kermeste öğrencilerin evlerinden getirdiği pasta ve kek gibi yiyeceklerin satıldığını belirten Atalay, “Kendi yaptığı gıdaları yine kendi paraları ile satın alan öğrenciler çok sevdikleri arkadaşları Dilruba'nın ailesine destek oldular” dedi

Senir'in 4 aydır Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi gördüğünü anlatan Atalay, şunları söyledi:

“Dilruba'nın tedavisi tamamlanana kadar ailesine destek olmayı planlıyoruz Daha önce öğrenciler tarafından başlatılan kampanyada 2500 YTL yardım toplanmış ve ailesine verilmişti Yapılan kermesten elde edilen 1200 YTL'yi de ailesine teslim edeceğiz Erzincanlılar'dan ve tüm Türkiye'den de Dilruba için yardım bekliyoruz

Atalay, birkaç öğrenciyle birlikte Senir'i ziyaret etmek için İstanbul'a gitmeyi planladıklarını da sözlerine ekledi Öte yandan, Dilruba Senir'in babası Erzincan'da İhlas Haber Ajansı'nın muhabirliğini yapıyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com