|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
balkabağı, canı, çekirdeği, ciğeri, kalbinizin |
![]() |
'Balkabağı Çekirdeği' Kalbinizin Canı Ciğeri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 'Balkabağı Çekirdeği' Kalbinizin Canı CiğeriKalp ve damar sağlığınız için besin listenize balkabağı tohumunu da ekleyin ![]() ![]() ![]() Cadılar Bayramı'nda oyulan balkabağından geriye kalanları yemeyi kim düşünür? Bu sizin kendinizi harika hissetmenizi sağlar mı? Kavrulmuş kabak tohumlarının yani kabak çekirdeğinin kalbinize çok iyi geldiğini bilseniz; bu sorulara cevabınız mutlaka 'evet' olurdu ![]() ![]() ![]() MAGNEZYUM DEPOSU * Balkabağı tohumları, sağlıklı yağlar içeren 'alpha-linolenic asit' (ALA) bakımından çok zengindir ![]() ![]() ![]() ![]() * Balkabağı, 'turuncu rengi' itibariyle 'beta karoten' bakımından çok zengindir ![]() ![]() * Balkabağı tohumları ayrıca birçok kişinin yeteri kadar almadığı bir besleyici madde olan magnezyumu da bol miktarda içerir ![]() ![]() * Yaklaşık 28 ![]() ![]() ![]() * Baharatlarla karıştırdığınız tohumları yağlı pişirme kağıdının üzerine serpin ve yaklaşık 130 derecelik bir fırında yarım saat pişirin ![]() |
![]() |
![]() |
|