Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Genel Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dikkat, greyfurta, ilaç, kullanırken

İlaç Kullanırken Greyfurt'a Dikkat...!

Eski 08-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İlaç Kullanırken Greyfurt'a Dikkat...!

Merhaba,

Bundan Yaklasik 15 yıl önce esim çok ciddi bir bas dönmesi yasadi Aylarca sürdü Bas dönmesi o kadar kötüydüki oturdugu yerden yere düsüyor Tv bile izleyemiyor hicbir seyi okuyamıyor Tekbasina yuruyemiyorduHatta uyukusunda bile yataktan dusebiliyordu Ruyasinda bile basinin dondugunu söyledi Bu bas donmeleri sonucunda da surekli kusuyordu Bir sürü farklı doktor gezmemize ragmen care bulamadilar Tum doktorlar klasik 1-2 bas donmesi ilaci verdi o kadar Ama hicbiri care olamadi Sorun 2-3 ay sonra bas donmesi gecerek tekrar eski haline geldi Sonra cok arastirdim
Neden boyle olmustu ? Sonra bunu bulmayi basardim

Arkadaslar, (google sagolsun) Problem GREYFURT idi Esim hasta olmadan 1 hafta once cok agir grip olmus ve doktor bir suru ilac yazmisti yaninda da Greyfurt suyu icmisti C vitamini takviyesi diye Grip gectikten sonra da bu bas donmeleri baslamisti GREYFURT icilen ilaclarin karacigerde parcalanip atilmasini engelleyen dunyadaki tek meyveymis Boylece greyfurt ile ilac aliyorsaniz ve ilaca 1 hafta boyunca devam ederseniz tum ilaclar sanki bir kere de yutulmus gibi vucutta duruyormus Bu ilaclarin turune gore olumler bile olabilmekteymis Biz Bas donmesi ile kurtardik Sizlere de bu uyariyi yazmak istedim Birkac yerde bununla ilgili mesajlar gormeye basladim ama cogu insan hala bilmiyor Lutfen ilac kullanirken GREYFURT yemeyiniz veya suyunu icmeyiniz Bu Bilgiyi arkadaslariniza gonderirseniz, insanlarin biliclenmesini saglamis olursunuz Saygilarimla

Alıntı(By X)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com