![]() |
Aile Hekimleri Uygulamasının 1. Yılı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile Hekimleri Uygulamasının 1. YılıAİLE HEKİMLERİ UYGULAMASININ 1 ![]() Aile Hekimliği uygulamasının 1 ![]() ![]() ![]() Denizli Gazeteciler Cemiyeti (DGC) Basın Merkezi''nde düzenlenen toplantıya DAHED üyeleri de katıldı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Türk Tabipler Birliği''nin uygulamaya karşı çıktığını ve aile hekimliğini seçen doktorlara ağır ithamlarda bulunulduğunu söyleyen Sayar, ''Bu sürecin başlangıcında Denizli''nin pilot il olması ile birlikte, üzülerek belirtmek istiyorum ki, meslek örgütümüz ve üyesi olduğumuz Türk Tabipler Birliği Denizli Tabip Odası yönetim kurulunun, Aile Hekimliği uygulamasına geçiş aşamasında hekimleri siyah-beyaz olacak şekilde İKİ gruba ayırması, Aile Hekimliğini seçen hekimlere ağır ithamlarda bulunarak suçlaması, uygulamayı her yönüyle değerlendirmek yerine, sadece olumsuzlukları gündeme getirerek karamsar bir tablo çizmesi, üyesi olan aile hekimlerinin geçiş aşamasında yaşadığı ve yaşayacağı sorunları çözmek yerine, bir propaganda amacı olarak kullanıyor olması, gerek hekimlerin gerekse yardımcı sağlık personelinin uygulamadan uzaklaşmasına hekimler arasında mesleğimiz gereği amacımız aynı olmasına rağmen farklı kutuplaşmalara sebep olmuştur ![]() ![]() Bir yıllık süreçte yaşanan olumlu gelişmelerin ve vatandaş memnuniyetinin her geçen gün artmasının, son yapılan yerleştirmelerde etkisini gösterdiğini belirten Dr ![]() ![]() DAHED Yönetim Kurulu Başkanı Dr ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|