![]() |
Aşk Denen Şey? |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() Aşk Denen Şey?İnsan nefsi güzel şeylere bakmaya düşkündür ![]() Göz kalbin elçisidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bakışlarını Allah'ın izni haricinde salıverenlerin hasretleri devamlı olur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir kral iken, şimdi bir esirdir o ![]() ![]() ![]() Kalp düştüğü haller için gözden dert yanar ![]() Göz ise:"Ben senin memurundum ![]() ![]() ![]() Bütün bunlar, Allah'ın sevgi ve bağlılığından boş kalan kalplerin belasıdır ![]() ![]() ![]() İBN-İ CEVZİ |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Aşk Denen Şey? |
![]() |
![]() |
#2 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Aşk Denen Şey?çok güsel ve anlamlı yazı ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() Cevap : Aşk Denen Şey?ben tşk ederim vakit ayırdığınız için ama bu bölümde olunca daha çok bakılabiliyor diye düşündüğümden buraya koydum açıckası ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : Aşk Denen Şey?Oldukça anlamlı bir hikaye ![]() ![]() Bölümlerin düzeni açısından konunuzu taşımamız daha uygun olacaktır ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() Cevap : Aşk Denen Şey?peki öçyle olsun KAPLAN bey ![]() ![]() ama geyik odasına girildiği kadar islami bölümede girilmesini rica ediyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
bbk
![]() |
![]() Cevap : Aşk Denen Şey?sudenaz sen merak etme giriliyor ama yorum yazmaktan kaçınılıyor ![]() bu arada peki ya kalp hiç görmeden gözün esiri olmadan aşık olmuşsa?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() Cevap : Aşk Denen Şey?göz burda sadece bir araç onun kullanarak ondan etkileniyor mesela telefonda görüşüyorsun sesinden etkileniyorsun ona aşık oluyorsun sürekli onun sesini duymak onunla konuşmak sitiyorsun yine onun esiri oluyorsun sonuçta allahın bize verdiği gözü kulağı ağızını pnun için değilde başkasına esir olarak kullanıyoruz burda bunu anlatmak istemiştim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
bbk
![]() |
![]() Cevap : Aşk Denen Şey?esiri olmadan sevmenin yolu yokmudur sudenaz? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() Cevap : Aşk Denen Şey?bbk neyi sormak istiyorsun açıkca sorarmısın? baya dertlisin galiba bu konuylada seni üzdüysem özür dilerim herşeyin bir dozu vardır ama bunu kimse ayarlayamıyor aşık oldun mu o an herşey bitiyor ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
bbk
![]() |
![]() Cevap : Aşk Denen Şey?tamam sinir yapma:) şöyle bişey duymuştum; insanlar allahın ruhundan üfürmesiyle yaratılırmış ve benim mesela birine aşık olmam ondaki o allahın parçasına muhabbetimden oluyormuş ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() Cevap : Aşk Denen Şey?sinir yapmadım:) ayrıca keşke senin dediğin gibi olabilse günümüzde ilişkiler ama malesef allahım ne güzel yaratmış düşüncesiyle değilde sürekli çıkar için birlikte olunan ilişkiler söz konusu o yüzdende sakıncalı:)bende görmedim günümüzde senin dediğin gibi eğer sen bu şekilde düşünüp birisini seviyorsan ne mutlu sana:) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
bbk
![]() |
![]() Cevap : Aşk Denen Şey?haklısın sudenaz ama önemli olan niyet diyorum ![]() ![]() tekrar teşekkürler konu için |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() Cevap : Aşk Denen Şey?çok tşk ederim allah razı olsun inş ![]() ![]() ![]() ![]() inş ![]() |
![]() |
![]() |
|