![]() |
Siz Olsanız Bakarmısınız? |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() Siz Olsanız Bakarmısınız?Dr ![]() ![]() Fotoğraftaki kişi; doktorun altı aylık küçük kızıdır ![]() ![]() ![]() -Hasta ne konuşuyor,nede söylenenleri anlıyor -Bazen saatlerce anlaşılmaz şeyler geveliyor, -Zaman,yer yada kişi kavramı yok -Yalnız, nasıl oluyorsa kendi adı söylendiğinde tepki veriyor ![]() -Son 6 aydır onun yanındayım,ne görünüşü için çaba sarfediyor nede bakımı yapılırken yardım ediyor, -Onu hep başkaları besliyor ve yıkayıp,giydiriyor ![]() -Dişleri yok yiyeceklerin püre halinde verilmesi gerekiyor -Gömleği salyalardan dolayı sürekli leke içinde -Yürüyemiyor -Uykusu düzensiz -Gece yarısı çığlık çığlığa uyanıp herkesi kaldırıyor -Çoğu zaman mutlu ve sevecen, fakat bazen ortada sebep yokken sinirleniyor,biri gelip onu yatıştırana kadar feryat figan bağırıyor ![]() Bu olayı anlattıktan sonra, Ruskin öğrencilerine böyle bir hastanın bakımını üstlenmeyi isteyip istemediklerini sorar ![]() ![]() Ruskin,kendisinin bunu büyük bir zevkle ve istekle yaptığını ve zamani geldiginde mutlaka onlarında yapması gerektiğini söyleyince öğrenciler hayrete düşerler ![]() Daha sonra Ruskin bahsettiği hastanın fotoğrafını dolaştırmaya başlar
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Siz Olsanız Bakarmısınız? |
![]() |
![]() |
#2 |
haticee
|
![]() Cevap : Siz Olsanız Bakarmısınız?paylasım için teşkrler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() Cevap : Siz Olsanız Bakarmısınız?vakit ayırdığın için ben tşk ederim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
kutlubyr
|
![]() Cevap : Siz Olsanız Bakarmısınız?Bayıldım bu yazıya :65:56 emeğine sağlık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Siz Olsanız Bakarmısınız?Anne ve Baba hissiyatı her hatayı affeder,her sıkıntıya katlanır,özellikle annelerimiz,iyiki varlar ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
o_direk
|
![]() Cevap : Siz Olsanız Bakarmısınız?tşk ederim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() Cevap : Siz Olsanız Bakarmısınız?vakit ayırdığın için ben tşk ederim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Siz Olsanız Bakarmısınız?Bakılmaz mı ya bakılır hemde büyük bir zevkle bakılr:) Paylaşımın için teşekkürler Sudenaz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
gulhan
|
![]() Cevap : Siz Olsanız Bakarmısınız?paylaşım için sagol
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Siz Olsanız Bakarmısınız?çoq güsel yha ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() Cevap : Siz Olsanız Bakarmısınız?hepinizden allah razı olsun canlarım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
jasmine
|
![]() Cevap : Siz Olsanız Bakarmısınız?emeğine sağlık sudenaz ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() Cevap : Siz Olsanız Bakarmısınız?ben tşk ederim vakit ayırdığınız için ![]() ![]() eğer konun başındada aynı düşüncede iseniz ne mutlu ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() Cevap : Siz Olsanız Bakarmısınız?ben tşk ederim vakit ayırdığınız için ![]() ![]() eğer başındada böyle düşündyseniz konunun ne mutlu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() Cevap : Siz Olsanız Bakarmısınız?ben tşk ederim arkdaşlar ![]() ![]() ![]() bakan gözlerinize sağlık ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|