![]() |
Ortaokul Aşk Mektubu... |
![]() |
![]() |
#1 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Ortaokul Aşk Mektubu...Sevgili Sevgilim ; Nerden Baslıyacaqımı Bilmiyorum daha dogru baslamaya sunacak kanıtım yok ![]() ![]() ![]() Bu mektubu okuduqunda Ben cok uzaklardada olmıcam ama utancımdan bir süre görünmemeyi düşünüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nedendir bilmiyorum beni ne cekti bilmiyorum Gözlerin yüzün gülüsün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ama Sunu sölim cok ama cok Ho$afıma gidiyosun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kafayı yedi diyosun biliyorum ama yemedim matematik dersinden beri benden cok soquksun ama gercekden ben o Yavrumu mehmete sölemistim ![]() ![]() ![]() Seni seviyorum eger bu yazdıqımı okuduysan gayet ciddi olduqumu anlamıssındır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Benimle cık ne olur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Benle cıkkk ben seni cok ama cok seviyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Senden Cok ama Cok ho$la$ıyorum Cevabını bekliyorum Güzel kız Ama ne olur cevabın Olumlu Olsun Cool'un kölen olimmm ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Ortaokul Aşk Mektubu... |
![]() |
![]() |
#2 |
vili
|
![]() Cevap : Ortaokul Aşk Mektubu...he hee :D bana böyle bi mektup gelseydi herhalde gülmekten cvp veremezdim :D teşekkürler esmer yar
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() Cevap : Ortaokul Aşk Mektubu...:D:D puahha cool un kölen :D:d thx paylaşımın için |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() Cevap : Ortaokul Aşk Mektubu...ben bunu gülmkeden okuyamzdım herhalde:):):):):) inanmıyorum yah bide burayı mehmet yazdı demiş:):)::) paylaşım için tşkler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|