![]() |
Ben Şişman mıyım? |
![]() |
![]() |
#1 |
gulhan
|
![]() Ben Şişman mıyım?kız arkadaşınız sorduğunda hiç bakmadın "hayır hayatım ne alakası var" şeklinde cevaplamanız gereken soru ![]() eğer azıcık bi baktıktan sonra bu cevabı verseniz vay halinize ![]() -ben şişman mıyım? -yok canım, bir kaç kaçak kat var ama istersen yıkabilirsin -hö??! -insan hissettiği kilodadır ![]() -köşeyi dönerken önce göbeğin, biraz sonrada suratın görünüyosa ![]() ![]() ![]() -evet oylesin ![]() ![]() yurumen gerekmiyor,yuvarlansanda olur ![]() -bişe sorcam ![]() ![]() ![]() -eh biraz ![]() ![]() - yuh yane ![]() ![]() -ulan balık eti mi kaldı, yiye yiye et balık kurumuna döndün -sisman degilsin ama ![]() ![]() ![]() ![]() -hayır tombişim -hayir caniiimm dal gibisin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - ben sisman mıyım? - onemli olan ruhunun kilosu hayatim! - ben şişman mıyım? - ne kadar hızla koşabilirsin? - ne alakası var ya cevap versene bana ![]() - ne kadar hızlı koşabilirsen ona göre yalan yada doğru söylicem ![]() - ?! k:ben şişman mıyım? e:yok canım balık etisin k:yani fazla kilolu degilim e:yani bi balina en fazla kaç kilo olabilir ki? k:balina nerden cıktı? e:ben sana balık etli derken balinanın etinden bahsediyodum ---ben şişmanmıyım ---hasan lan gel konuşan fil - ben şişmanmıyım hayatım + hayır husniye sen balık etlisin - evet hayatım saol + ama gemi yutmuş bi balık - ayrıldık
![]() |
Cevap : Ben Şişman mıyım? |
![]() |
![]() |
#2 |
merve16
|
![]() Cevap : Ben Şişman mıyım?süpermiş ya valla hiç gülesim yoktu ![]()
|