![]() |
Bilgisayar Sözleri.. |
![]() |
![]() |
#1 |
gulhan
|
![]() Bilgisayar Sözleri..Abi senin site asp miydi? -evet ne oldu! Sanırım benim pc asp desteklemiyor, açamıyorumda » Dağ dağa kavuşmaz, bilgisayar bilgisayara kavuşur ![]() » Yazıcının şahidi tarayıcı ![]() » Kaspersky’nin olmadığı yerde norton’a abdurrahman » Çökecek windows bilgisayarda durmaz ![]() » Windows’u seven maviye katlanır ![]() » Windows’a service pack de yüklesen, windows yine windows’tur ![]() » Windows’unu açık unutanın ziyaretçisi pek olur ![]() » Reset’te keramet vardır ![]() » Eski dos’tan windows olmaz ![]() » Formatlanmış diskin davası olmaz ![]() » Windows’uma söven, linux kullansa bari ![]() » Paran çoksa yeni bilgisayardan bıkma, işin yoksa chatten çıkma ![]() » Bir virüse sistem yakma ![]() » Bana işlemcini söyle sana kim olduğunu söyleyeyim ![]() » Hatasız program olmaz ![]() » Ak anti-virüs kara gün içindir ![]() » Dos işler windows övünür ![]() » Pc’ye mac vermişler, hani benim akvaryumum demiş ![]() » Sakınan diskte bad sektör çıkar ![]() » Ram’sız windows oynamaz ![]() » Yazılımsız donanım, donanımsız yazılım olmaz ![]() » Eceli gelen windows mavi ekrana düşer ![]() » İşletim sistemi windows olanın, başı beladan kurtulmaz ![]() » Zip’le yatan rar’la kalkar ![]() » Bin gigabyte’ın olsa da, bir gigabyte’ı olana danış ![]() » Sora sora crack bulunur ![]() » Hard diski virüs bassa norton’a vız gelir ![]() » ’Kazaa’ yüklüyorum demez ![]() » Beleş anti-virüs programı; virüsü türkü çağıra çağıra ararmış ![]() » Dos kocamış; windowsun maskarası olmuş ![]() » Bugünün işini görev zamanlayıcısına bırakma ![]() » Avi ![]() ![]() » Orjinal program kullananı dokuz ağdan kovarlar ![]() » Ağ alma komşu al ![]()
![]() |
Cevap : Bilgisayar Sözleri.. |
![]() |
![]() |
#2 |
merve16
|
![]() Cevap : Bilgisayar Sözleri..teşekkürler güzeldi
![]() |
Cevap : Bilgisayar Sözleri.. |
![]() |
![]() |