Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
günlüğü, koyunun

Bir Koyunun Günlüğü

Eski 05-30-2008   #1
gulhan

Bir Koyunun Günlüğü

sevgili günlük bugün yılbaşı neşe doluyor içim koyunluk işte iki haftaya kalmaz kurban bayramı var yazın yemyeşil otları otları görünce dayanamadığım için duba gibim oldum bu kurban kesin kelle gidecek galiba ah be sürüde bi koç var nasıl tatlı nasıl karizmatik bişi bi boynuzları var görsen bugün bana bi bakış attı bi boynuz attı başka koça içimin yağları eridi keşke o kadar naz yapmasaydım da evimin erkeyi olsaydı ölmeden önce bi gün görseydim ah ahbugünlük bu kadar sevgili günlük ağıla girmemiz lazım sürü psikolojisi işte köpeyin teki gidiyo diye biz de gidiyoz bktım yaa bu psikiolojim bozulacak hoşçakal günlük

sevgili günlük bayrama iki gün kaldı ve beni bçok beğendiler bu insanları da anlamıyorum hem beğeniyorlar hem de keseceklerneyse kesilceğimi biliyordum zaten ve düşünmek için çok zamanım oldu artık sonsuzlukta kaybolmayacağımı bildiğim için teselli buluyorum öylesine kesilip toprak olmaktansa şimdi bir başka hayata sahip olacapğımı düşünmek mutlu ediyor beni biliyor musun o karakoçla daben anlarsın ya neyse sevgili mgünlüğüm öleceğim ama öyle mutluyum ki arkama bakıyoru da yapayım deyipte yapmadığım hiç bişey kalmamışiyiki de yedim o otları yemeyenler ne oldu şimdi sadece bi süreliğine yırttılar v kurban bile olamadan yzın ortasında ö güselim mevsimde kesilip gideceklerneyse elveda günlüğüm artık yaptıklarım spnsuzlukta yankılanacak ne diyom ben ya iyice gladyatör havalarına girdim bıçakları görünceunutmadan karakoçla anlaştık cennette buluşacağız mutu olacağıs bunlar şimdi kına yakmaya geliyolar siz gidin kendi kıçınıza kına yakın neyse elveda günlük son bi kes çitten atlamaya gidiyorum ben

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com