Pussycat Dolls - Don't Cha |
05-30-2008 | #1 |
Equinox
|
Pussycat Dolls - Don't ChaBaby bebek Dolls oyuncak bebekler Fellas arkadaşlar Are you ready? hazır mısınız? Lets dance hadi dans edelim Baby (ooooh) bebek ohhh I know you like me (I know you like me) biliyorum benden hoşlanıyosun(biliyorum benden hoşlanıyosun) I know you do (I know you do) biliyorum yaparsın(biliyorum yaparsın) Thats why whenever I come around bu yuzden etrafında dolaşınca She's all over you (she's all over you) hepsi senin üzerinde I know you want it (I know you want it) biliyorum bunu istiyosun It's easy to see (it's easy to see) bunu gormek çok kolay And in the back of your mind ve aklının bir köşesinde I know you should be fucking me (babe) beni beceriyor olduğunu biliyorum [refrain:] Don't cha wish your girlfriend was hot like me? kızarkadaşının benim gibi ateşli olmasını istemez miydin? Don't cha wish your girlfriend was a freak like me? kızarkadaşının benim gibi kaçık olmasını istemez miydin? Don't cha istemez miydin Don't cha istemez miydin Don't cha wish your girlfriend was raw like me? kızarkadaşının benim gibi çıtır olmasını istemez miydin Don't cha wish your girlfriend was fun like me? kızarkadşının benim gibi eğlenceli olmasını istemez miydin? Don't cha istemez miydin Don't cha istemez miydin Fight the feeling (fight the feeling) duygularla savaş Leave it alone (leave it alone) onları yalnız bırak Cause if it ain't love çünkü aşk olmasaydı It just aint enough to leave my happy home (my happy home) evimi mutlu kılmaya yeterli olmazdı Let's keep it friendly (let's keep it friendly) arkadaşca devam edelim You have to play fair (you have to play fair) adil oynamak zorundasın See I dont care anla umursamıyorum But I know She ain't gonna wanna share ama biliyorum o seni paylaşmak istemiyor I know I'm on your mind biliyorum onun aklındayım I know we'd have a good time biliyorum iyi vakit geçirirdik I'm your friend senin arkadaşınım I'm fun eğlenceliyim And I'm fine ve iyiyim I aint lying yalan söylemiyorum Look at me shine bana bak parlıyorum You aint blind (you aint blind) kör değilsin ya I know I'm on your mind biliyorum aklındayım I know wed have a good time biliyorum iyi vakit geçirirdik I'm your friend arkadaşınım I'm fun eğlenceliyim And I'm fine iyiyim I aint lying yalan söylemiyorum Look at me shine bak bana parlıyorum You aint blind kör değilsin I know she loves you (I know she loves you) biliyroum o seni seviyor So I understand (I understand) yani anlıyorum I probably be just as crazy about you muhtemelen senin hakkıında çılgın gibiyim If you where my own man benim adamım nerede Maybe next lifetime (maybe next lifetime) belki başka bi hayatta Possibly (possibly) belki Until then no friend your secret özelinde arkadaşın olmayana kadar Is safe with me benimle güvende mi?