|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
açıyor, kanserine, meme, terleme, yol, önleyiciler |
![]() |
Terleme Önleyiciler Meme Kanserine Yol Açıyor! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Terleme Önleyiciler Meme Kanserine Yol Açıyor!BAYANLAR olayla daha çok ilgileniniz ![]() okuyunuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() katildim ![]() yerleştiğini sordum ![]() ![]() aldım ve sorumun yanıtlanmış olmasından ötürü çok mutluyum ![]() HEPiNiZi HERGÜN KULLANDIGINIZ VE BiZi ÖLÜMCÜL BiR HASTALIGA SÜRÜKLEYEBiLECEK BiR ÜRÜN ÜZERiNDE YENiDEN DÜSÜNMEYE DAVET EDiYORUM ![]() ![]() Bu bilgiyi bana bir arkadaşım yolladı, ben de başka birine yolladım ![]() ![]() önceden bunu bilmiş olsaydım ![]() öğrendim ve bunları da sizlerle paylaşmak istiyorum ![]() Meme kanserlerinin en önde gelen sebeplerinden birisi ANTI-PERSPIRANT'lardir ![]() Toksinlerin konsantrasyonuna ve hücre bölünmesine,dolayısıyla kansere yol açar ![]() ![]() ![]() ![]() pek çoğu da ANTI-PERSPIRANT'tir ![]() ![]() Ancak terlemeyi engelleyici deodorantlar zararlıdır ![]() toksinleri için sahip olduğu birkaç önemli bölge vardır ![]() KULAK ARKALARI, DiZ ARKALARI , APIS ARALARI VE KOLTUK ALTLARI'dır ![]() Toksinler buralardan terleme yoluyla atılır ![]() Adından da anlaşılacağı gibi ANTI-PERSPIRANT (terlemeyi engelleyici) kullanımı koltuk altının terlemesini önlediği için toksinlerin dışarıya atılımını önler ![]() ![]() Bunun yerine, vücut onları koltuk altı lenf modüllerinde biriktirir ve hemen meme kanserlerinin büyük bir bölümü memenin üst diş kadranında oluşur ![]() ![]() erkekler, ANTI-PERSPIRANTla oluşan meme kanserlerinde kadınlara oranla daha şanslıdırlar ![]() ![]() anti-perspirant'in çoğu kıllar tarafından tutulur ![]() direkt teması önlenir ![]() hemen sonra kullanan kadınlar bu riski arttırırlar ![]() koruyucu tabakasını zedelediği için kimyasal maddeler girişini kolaylaştırırlar ![]() |
![]() |
![]() |
|