![]() |
Güzel Bir Yazı Netten.......Sağlam Taraf |
![]() |
![]() |
#1 |
cansel
|
![]() Güzel Bir Yazı Netten.......Sağlam Taraf![]() Mut'un bir dağ köyünde dostlarla birlikte gezerken yaşlı bir karı kocayı gördüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İyice yaklaştığımda tezekten yapılmış evlerinin bahçesinde oturdukları kanepenin bir tarafının tamamen kırık olduğunu, kanepenin sağlam tarafına sıkışarak oturduklarını ve sohbet ettiklerini anladım ![]() Yüzlerinde bir tebessüm vardı ![]() ![]() Kanapenin bir tarafı tamamen kırılmıştı ![]() ![]() ![]() Evin halinden ve karı kocanın kılık kıyafetinden maddi durumlarının hiç iyi olmadığı ve yeni bir kanepe alacak güçlerinin olmadığı hemen anlaşılıyordu ![]() ![]() ![]() Selamlaştıktan sonra, 'Kanepe kırılmış' dedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kadın da tamamladı, ' He ya yetiyor bize bak ne güzel oturuyoruz' Sevdiğimin elini daha sıkı sıkı tuttum ![]() ![]() ![]() Öyle ya,' Aşk bu kanepe neden kırık, neden yeni bir kanepe almıyoruz' diye dırdır etmek, şikayet etmek yerine, 'Kanepenin sağlam tarafını paylaşmak' değil midir? ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Güzel Bir Yazı Netten.......Sağlam Taraf |
![]() |
![]() |
#2 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() Cevap : Güzel Bir Yazı Netten.......Sağlam TarafGercekten etkileyici paylaşımın işin saol |
![]() |
![]() |
|