![]() |
Tuvalet Muhabbetleri |
![]() |
![]() |
#1 |
gulhan
|
![]() Tuvalet MuhabbetleriEVDE -Kim var tuvalette? -Kimi isterdin,Ajda Pekkan mı Cem Yılmaz mı? Ne salaksın ya,iki kişyiz işte ![]() -Aman aman iyi ki sorduk sana da ![]() ![]() ----------------------------------------------------------------- -Tuvalette misin? -Evet ![]() -Ne yapıyorsun orada? -Hep tüketici olduğumdan şikayet ederdim ![]() ![]() ------------------------------------------------------------------------------------------- -Tuvaletten ne zaman çıkarsın? -Niye? Ülkenin bana mı ihtiyacı var? -Ya ne zaman çıkarsın? -Trafiğe bağlı ![]() OKULDA -Tuvalet boş mu? -Hı hı,boştu,şimdi ben dolduruyorum ![]() --------------------------------------------------------------------------------------------- -Tuvalet dolu mu? -Evet ![]() -Kim var içerde? -Hüseyin abi,Hayri amca,bir de ben varım ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------------------- -Abi mesai saati bitti,artık çıksan ![]() ![]() ![]() -Dur be koçum,ben fazla mesaiye kalıyorum ![]() -------------------------------------------------------------------------------------------- -Turhan abi,kahveni tazeliiim mi? -Ne kahvesi lan? Tuvaletteyiz be! -Girerken elinde gazete vardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Git ulan işine ![]() -------------------------------------------------------------------------------------------- -Bunca saattir ne yapıyon ya tuvalette? -Borsadaki durumu inceliyom salak ![]()
![]() |
Cevap : Tuvalet Muhabbetleri |
![]() |
![]() |
#2 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Tuvalet MuhabbetleriTuvalette misin? -Evet ![]() -Ne yapıyorsun orada? -Hep tüketici olduğumdan şikayet ederdim ![]() ![]() emeğine sağlık ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Tuvalet MuhabbetleriTuvalet dolu mu? -Evet ![]() -Kim var içerde? -Hüseyin abi,Hayri amca,bir de ben varım ![]() ![]() :D:D tşkLer (:
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
merve16
|
![]() Cevap : Tuvalet Muhabbetlerihepsi çok güzel ama 2 ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
kar_tanesi
|
![]() Cevap : Tuvalet Muhabbetlerisüper olmuş gülmekten öldüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
vili
|
![]() Cevap : Tuvalet Muhabbetlerigüzelmiş ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|