![]() |
Öğrenci Sınıftan Atılırsa |
![]() |
![]() |
#1 |
gulhan
|
![]() Öğrenci Sınıftan Atılırsahoca: oğlum! çık dışarı! öğrenci 1: yok yazcak mısınız hocam? hoca: yazıcam tabii* sallanma hadi ![]() ![]() ![]() öğrenci 1: niye bi tek ben? tek başına mı konuşuyodum ben yani? deli miyim ben? hoca: lan fırlatacam şimdi anahtarlığı kafana* çıksana lan! öğrenci: basket topu kimdeydi lan* atsanıza* teneffüste de fazla sallanmayın potaya gelin ![]() hoca: defol laan!!! numarası kaçtı bunun? öğrenci 2: 360 hocam! öğrenci 3: 1270! öğrenci 4: 647* ![]() ![]() ![]() ![]() öğrenci 5: 16! kikir kikir ![]() ![]() ![]() hoca: allah belanızı versin hepinizin! - siz konuşanlar dışarı ![]() - biz mi hocam? - siz tabi ![]() ![]() ![]() - hocam* atmayın ya ![]() ![]() ![]() - çık dışarı terbiyesiz herif* dersi bölme ![]() ![]() - o zaman çıkayım hocam* sağolun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (arkalardan) - hocam ben konuşmuyodum gerçi ama yok yazmayacaksanız ben de çıkayım ![]() - sen! - ben? - evet sen ![]() - evet (kalkar) - niye yapmıyorsun bakiim sen? - neyi? (eğlenmek için salağa yatar) - ![]() ![]() ![]() ![]() - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - (öfke kırmızısı ile)! çıkdışarııı! - (gene sınıfa bakarak) yoksa oturmuyorlar mı? - çıkdışarııııı! disipline verecem seni! - iyi ama ne yaptım ki ben? - çıkdışarıııı dedim sanaaa! - iyi iyi tamam evladım yeter konustugunuz ![]() ![]() -peki hocam -cık dısari -peki hocam (hoca beklemiyodur bozulur) -hişş nereye?? -dısarı hocam -gel iceri ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Öğrenci Sınıftan Atılırsa |
![]() |
![]() |
#2 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Öğrenci Sınıftan Atılırsaevladım yeter konustugunuz ![]() ![]() -peki hocam -cık dısari -peki hocam (hoca beklemiyodur bozulur) -hişş nereye?? -dısarı hocam -gel iceri ![]() ![]() ![]() :D:D tşkLer (:
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
merve16
|
![]() Cevap : Öğrenci Sınıftan Atılırsahoca: defol laan!!! numarası kaçtı bunun? öğrenci 2: 360 hocam! öğrenci 3: 1270! öğrenci 4: 647 öğrenci 5: 16! kikir kikir ![]() ![]() ![]() hoca: allah belanızı versin hepinizin! süpermiş biz de böyle yapalım
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() Cevap : Öğrenci Sınıftan Atılırsa![]() |
![]() |
![]() |
|