![]() |
Sigara Paketlerine Yeni Sloganlar |
![]() |
![]() |
#1 |
gulhan
|
![]() Sigara Paketlerine Yeni SloganlarSeni zehirLiyoruz, paranLa reziL ediyoruz yt enayi ![]() ![]() ![]() -Dikkat, ifLahınızı keser! - Sigara ömrü kısaLtır, arkanda ayı var! - Bi kere o eLi indir! - N’oLdu, başın göğe mi erdi? - Baban geLiyo Looo! - AteşLe yakLaşmayın! - Sigara ömrü makuL bir süreye indirger ![]() - Ben kaç pakettir kime diyorum ‘İçme, zararLı!’ diye, aLoo? - Önce ayak parmakLarını sonra bacakLarını kesecekLer aha aha naniiikkkk ![]() ![]() ![]() - Her biri 300 kaLori ![]() ![]() ![]() - “Koşmaya başLa sıpa, geLiyorum” Baban ![]() ![]() ![]() - Sigara kuşLarı öLdürür ![]() ![]() ![]() - Zıkkımın kökünü iç e mi?! Annen - Dikkat! Sigara içersen Ajdar rüyana girer, sırtına yeLLenir! - Bu paketteki 20 yanLışı buLunuz ![]() ![]() ![]() - Afiyet oLsun size, heLvanızı da yeriz nasipse ![]() ![]() - Tıp FaküLtesi Göğüs HastaLıkLarı BöLümü TeL: 0 212 ![]() ![]() ![]() - Bu son uyarıydı ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Sigara Paketlerine Yeni Sloganlar |
![]() |
![]() |
#2 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Sigara Paketlerine Yeni Sloganlar- Bu son uyarıydı ![]() ![]() ![]() :D:D çok qüzeLmiş yaa saoL (:
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
merve16
|
![]() Cevap : Sigara Paketlerine Yeni Sloganlartek kelimeyle süper ya
![]() |