![]() |
Öylece Gittin |
![]() |
![]() |
#1 |
gulhan
|
![]() Öylece GittinGittin ![]() ![]() ![]() Ben arkandan sadece baktım ![]() Oysa söyleyecek o kadar çok şeyim vardı ki ![]() ![]() ![]() ’’gidersen, iyiye dair ne varsa içimde yitireceğim hepsini ![]() Gidersen, sönecek içimdeki ateş ve bir daha hiç kimse yakamayacak ![]() Gidersen, karanlığa mahkum edeceksin günlerimi ![]() O karanlıkta yolumu kaybedeceğim ![]() ![]() ![]() ![]() Konuşamadım ![]() ![]() ![]() Gittin ![]() ![]() ![]() gidişini görmemek için gözlerimi kapattım ![]() Öğlesine acıdı ki içim, tutup koparsalardı kolumu, bacağımı bu kadar acı duymazdım ![]() Acım yaş olup akmalıydı gözümden ![]() Ağlayamadım ![]() ![]() ![]() Gittin ![]() ![]() ![]() gidişini önlemek için tutmalıydım ellerinden ![]() Ellerim değilmiydi her dokunuşunda seni ürperten?! ürperirdin yine biliyorum ![]() Bir kez dokunsam, bir kes tutsam ellerini, gitmek için biriktirdiğin bütün cesaretin kaybolurdu ![]() Tutamadım ![]() ![]() ![]() Gittin ![]() ![]() ![]() bir yıkım gibiydi gidişin ![]() Sen adım, adım uzaklaşırken benden çöküp kaldı bedenim olduğu yerde ![]() Nice terk edişlere dayanan bu yürek bu kes yenilmişti ![]() Bu kadar zayıf değildim ben, kalkmalıydım ![]() Kalkamadım ![]() ![]() ![]() Gittin ![]() ![]() ![]() oysa ben geldiğin gün gideceğini biliyordum ![]() Hazırdım gidişine ![]() Kaçak zamanları yaşıyorduk ![]() Zaman bitecek ve sen gidecektin ![]() Bense gidişinin ertesi günü hayatıma kaldığım yerden devam edecektim ![]() Edemedim ![]() ![]() ![]() Başlayamadım ![]() ![]() ![]() Gittin ![]() ![]() ![]() bir şey söyledin mi giderken? ‘KAL’ dememi istedin mi? Son bir kez ‘ SENİ SEVİYORUM ’ dedin mi? ‘BEKLE BENİ DÖNECEĞİM’ dedin mi? Beynim öylesine uğulduyordu ki ![]() ![]() ![]() Duyamadım ![]() ![]() ![]() Gittin ![]() ![]() ![]() Nereye gittiğin önemli değildi ![]() Binlerce kilometre uzaklarda dahi olsan, iki metre ötemde de fark etmiyordu ![]() Artık yoktun ve asıl bu düşünce beni felç ediyordu ![]() Kurtulmalıydım senden, bu yokluğun duygusundan kurtulmalıydım ![]() Kurtulamadım ![]() ![]() ![]() Gittin ![]() ![]() ![]() unutulanların arasına katılmalıydın ![]() Anıları bir sandığa koyup hayatı bir yerinden yakalamalıydım ![]() Bu aşk noktalanmalıydı, bu sevdadan vazgeçmeliydim ![]() Yapamadım ![]() ![]() ![]() Gittin
![]() ![]() ![]() bir okyanusun ortasında, tek küreği kaybolmuş sandalda dev dalgalarla boğuşan bir denizciyim artık ![]() Bil ki; Sevmekten vazgeçmedim seni, bil ki seninle birlikte sevdanıda taşıyacağım yüreğimde ![]() Bil ki seni ![]() ![]() ![]() unutamadım ![]() ![]() ![]()
|