![]() |
Hayatla Röportaj |
![]() |
![]() |
#1 |
cansel
|
![]() Hayatla RöportajHayatla röportaj yaptığımı gördüm rüyamda ![]() "Benimle röportaj mı yapmak istiyorsun?" diye sordu Hayat ![]() "Zamanın var mı?" diye sordum ![]() Gülümsedi ![]() "Benim zamanım Sonsuzluk" dedi Hayat ![]() "İnsanlarla ilgili en çok neye şaşıyorsun?" diye sordum ![]() Hayat yanıt verdi ![]() "Çocukluktan sıkılıp büyümek için acele ediyorlar, sonra yine çocuk olmanın özlemini duyuyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayat elimi tuttu ![]() ![]() ![]() ![]() Hayat yanıtladı ![]() "Hiç kimseyi seni sevmeye zorlayamayacağını, yapabileceğin tek şeyin seni sevmelerine izin vermelerini isterdim ![]() ![]() ![]() ![]() "Zengin insanın en çok şeye sahip olan değil, en az şeye ihtiyaç duyan insan olduğunu öğrenmelerini isterdim ![]() ![]() ![]() Hayat derin bir nefes verdi ![]() ![]() "Söylediklerimi yüreğine kaydet" dedi ![]() ![]() "Başkalarını affetmek yeterli değil, kendini de affetmeyi öğren" ![]() Yüreğim kuş gibi hafiflemişti ![]() "Son bir soru daha, Hayat" dedim ![]() Bütün odayı beyaz bir ışık kapladı ve Hayat yanıtladı ![]() "Senin kendin olmanı istiyorum, yoksa başkası olurdun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntıdır ![]()
![]() |
Cevap : Hayatla Röportaj |
![]() |
![]() |
#2 |
merve16
|
![]() Cevap : Hayatla Röportajçok güzelmiş arkadaşım teşekkürler
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
sıradışı
|
![]() Cevap : Hayatla Röportajeminim bunuda ouyup geçicez ve hiç bi ders almıcaz teşekkürler cansel çok güzeldi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
cansel
|
![]() Cevap : Hayatla Röportajzaman ayırıp okuduğunuz için ben teşşekür ederim |
![]() |
![]() |
|