Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşkım, bebeğimdin, yaptın

Benim Bebeğimdin Aşkım, Neden Böyle Yaptın?

Eski 05-29-2008   #1
su perisi
Icon4

Benim Bebeğimdin Aşkım, Neden Böyle Yaptın?

Halit Ergenç'in intihar eden yeğeni son yolculuğuna uğurlandı

Halit Ergenç'in intihar eden yeğeni Melis'in sevgilisi cenazede gözyaşlarına hakim olamadı

Ünlü oyuncu Halit Ergenç'in 23 yaşındaki yeğeni Melis Akgül, arkasında gözü yaşlı bir sevgili ile acılı anne, baba, kardeş ve sevenlerini bırakarak son yolculuğuna uğurlandı

Yeditepe Üniversitesi Moda Tasarım Bölümü'nden mezun olduktan sonra gittiği ABD'de bir yıl eğitim görüp Türkiye'ye dönen genç kız, önceki gün annesi ve ağabeyiyle yaşadığı Etiler'deki evlerinin balkonundan atlayarak intihar etmişti Melis Akgül için dün Levent Camisi'nde bir cenaze töreni düzenlendi Genç kızın dayısı Halit Ergenç, yeğenini son yolculuğuna uğurlamak için eşi Gizem Soysallı ile birlikte cenazeye geldi

Kızının ölümüyle yıkılan acılı anne Nevin Ergenç cenazeye katılamadı Ergenç'i "Binbir Gece" adlı dizideki arkadaşları Bergüzar Korel ve Ceyda Düvenci de yalnız bırakmadı Genç kızın sevgilisi olduğu ifade edilen Aykut isimli genç ise cenazede gözyaşlarına hâkim olamadı Genç çocuk, "Sen benim bebeğimdin Fotoğraflarımızı yanyana koymuştum Aşkım niye böyle yaptın" diye göz yaşı dökyü

SEBEP İNTERNETTE ARAŞTIRILACAK

Genç kızın intiharını incelemeye alınan bilgisayarından internette yaptığı görüşmeler aydınlatacak

Anne Nevin ve baba Selim Akgül’ün boşanmasının ardından psikolojik destek almaya başlayan genç kızın cesedinde yapılan incelemelerde bacağında ve sırtında ‘Haç’a benzer dövmelere rastlandı Polis çizimlerin ne anlama geldiğini çözmek için adli tıp ve dövme uzmanlarına başvurdu

ARKADAŞ ŞÜPHESİ VAR

Esrarengİz intiharın yaşandığı gün bilgisayarına el konulamayan Melis Akgül’ün mailleri ve internette konuştuğu kişiler incelenecek İntiharın üzerindeki şüpheleri çözmeye çalışan polisin, psikolojik nedenlerin yanı sıra arkadaş ilişkilerini de araştırıyor Melis Akgül için dün Levent Afet Yolal Camisi’nde düzenlenen törene babası Selim Akgül, kardeşi Aziz Akgül, dayısı oyuncu Halit Ergenç, Ergenç’in rol arkadaşı Bergüzar Korel, aile yakınları ve eski Demokrat Parti Genel Başkanı Mehmet Ağar katıldı Melis Akgül’ün annesi Nevin Akgül ise kızının ölümünün ardından yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle cenazeye gelemedi

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Benim Bebeğimdin Aşkım, Neden Böyle Yaptın?

Eski 05-29-2008   #2
suskun

Allah rahmet eğlesinÖLümünün sebebi enteresan bişey çıkacak gibi!

Haber için teşekkürler su perisi

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-29-2008   #3
gulhan

emegıne saglık

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-29-2008   #4
su perisi

Sizinde gözlerinize sağlık
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-29-2008   #5
merve16

Allah ailesine sabır versin sebebi ne çıkacak acaba?

Eski 05-29-2008   #6
sudenaz

allah rahmet eylesin su perisi emeğine sağlık
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com