![]() |
Benim Bebeğimdin Aşkım, Neden Böyle Yaptın? |
![]() |
![]() |
#1 |
su perisi
|
![]() Benim Bebeğimdin Aşkım, Neden Böyle Yaptın?![]() ![]() Halit Ergenç'in intihar eden yeğeni son yolculuğuna uğurlandı ![]() ![]() ![]() Halit Ergenç'in intihar eden yeğeni Melis'in sevgilisi cenazede gözyaşlarına hakim olamadı ![]() Ünlü oyuncu Halit Ergenç'in 23 yaşındaki yeğeni Melis Akgül, arkasında gözü yaşlı bir sevgili ile acılı anne, baba, kardeş ve sevenlerini bırakarak son yolculuğuna uğurlandı ![]() Yeditepe Üniversitesi Moda Tasarım Bölümü'nden mezun olduktan sonra gittiği ABD'de bir yıl eğitim görüp Türkiye'ye dönen genç kız, önceki gün annesi ve ağabeyiyle yaşadığı Etiler'deki evlerinin balkonundan atlayarak intihar etmişti ![]() ![]() ![]() Kızının ölümüyle yıkılan acılı anne Nevin Ergenç cenazeye katılamadı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SEBEP İNTERNETTE ARAŞTIRILACAK Genç kızın intiharını incelemeye alınan bilgisayarından internette yaptığı görüşmeler aydınlatacak Anne Nevin ve baba Selim Akgül’ün boşanmasının ardından psikolojik destek almaya başlayan genç kızın cesedinde yapılan incelemelerde bacağında ve sırtında ‘Haç’a benzer dövmelere rastlandı ![]() ![]() ARKADAŞ ŞÜPHESİ VAR Esrarengİz intiharın yaşandığı gün bilgisayarına el konulamayan Melis Akgül’ün mailleri ve internette konuştuğu kişiler incelenecek ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Benim Bebeğimdin Aşkım, Neden Böyle Yaptın? |
![]() |
![]() |
#2 |
suskun
|
![]() Cevap : Benim Bebeğimdin Aşkım, Neden Böyle Yaptın?Allah rahmet eğlesin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Haber için teşekkürler su perisi ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
gulhan
|
![]() Cevap : Benim Bebeğimdin Aşkım, Neden Böyle Yaptın?emegıne saglık
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
su perisi
|
![]() Cevap : Benim Bebeğimdin Aşkım, Neden Böyle Yaptın?Sizinde gözlerinize sağlık ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
merve16
|
![]() Cevap : Benim Bebeğimdin Aşkım, Neden Böyle Yaptın?Allah ailesine sabır versin sebebi ne çıkacak acaba?
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() Cevap : Benim Bebeğimdin Aşkım, Neden Böyle Yaptın?allah rahmet eylesin su perisi emeğine sağlık ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|