|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
akciğer, aşırı, derecede, kanseri, miyim, olabilir, öksürüyorum |
![]() |
Aşırı Derecede Öksürüyorum, Akciğer Kanseri Olabilir Miyim? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşırı Derecede Öksürüyorum, Akciğer Kanseri Olabilir Miyim?Aşırı derece öksürüyorum ve çok balgam var birde içim yanıyor ![]() Doktorun Cevabı: Burun kanallarında boğazda bronşlarda veya akciğerdeki bir tahrişe tepki olan öksürüğe yakalandınız ![]() ![]() Nedenleri Sigara; Kuru ve kesik kesik veya balgam çıkararak öksürüyorsunuz ve bu sabah kalktığınızda ya da sigara içtikten sonra şiddetleniyor ![]() ![]() Solunum Enfeksiyonu; Balgam çıkararak öksürüyorsunuz ve ateşiniz 39 derece üzerinde ![]() ![]() ![]() ![]() Kendiniz Ne Yapabilirsiniz? Öksürürken çıkan balgamı (gece uykusu dışında) yutmayın ![]() ![]() ![]() Kuru ve kesik öksürükte boğaz pastili veya (içinde dekstrometorfan bulunan) reçetesiz satılan bir öksürük ilacını deneyebilirsiniz ancak başka ilaçlar kullanıyorsanız mutlaka doktora danışın ![]() ![]() Burun akıntısı boğazınızda tahrişe yol açtığı için öksürüyorsanız reçetesiz satılan ilaçlar ya da antihistaminler balgamı kurutabilir ![]() Önleme Öksürüğünüz sigara yüzündense ciddi bir sorunun habercisi olabilir ![]() ![]() Öteki Nedenler Mide ekşimesi Soğuk algınlığı Astım Boğmaca Krup Tüberküloz ![]() Size önerin bu durumla ilgili olarak bir dâhiliye uzmanından yardım alabilirsiniz alıntı |
![]() |
![]() |
|