![]() |
Vurgunum Sana |
![]() |
![]() |
#1 |
gulhan
|
![]() Vurgunum SanaVurgunum sana, bir mahkum gibi, Uykular haram, bir zehir gibi, Aşığım fakat, hasretin deli, Ezelden beri ![]() ![]() ![]() Ellerim kayıyor saçlarımdan ![]() ![]() Öyle bir karanlık ki bu, baktığım yıldızların ışığı bile yansımıyor ruhuma ![]() Gecenin zifirinden savrulup yere, birer birer dökülüyor yıldızlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben, küçük bir kız çocuğu gibi hala korkuyorum karanlıktan ![]() ![]() Bir uzatsan ellerini, karanlığın içinden bir ışık versen bana, aydınlansa ruhum, umursamasa geceyi ![]() ![]() Gece bile almayacak beni içine, biliyorum ![]() ![]() ![]() Bir hadise var, kimse bilmiyor, Olmuyor bende, deprem olmuyor, Hiçbir şey beni böyle sarsmıyor, Bir senin gibi ![]() ![]() ![]() Kaç gündür isyanım var yaşama ![]() ![]() ![]() ![]() Sen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düşlerle umutlarla beraber, kayıp gittin ellerimin arasından ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ellerim hayatın hoyrat poyrazına yenildi ![]() ![]() Aydınlanmayan karanlıklar kaldı bana senden geriye ![]() ![]() ![]() Mühürledim seni kalbime, Kurşunlar işlemez ciğerime ![]() ![]() Zincirledim seni kalbime, Anahtarları yok denizlerde ![]() ![]() ![]() şeytan diyor ki tövbeler etmeli, Uğrunda yüz kere, bin kere ölmeli!! Cehennemde bile zulmetsen de ![]() ![]() ![]() Bir seni sevmeli ![]() ![]() ![]() şimdi sızlayan yerisin sevda yanımın ![]() Sen gittin ya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sensizliğime dokunuyor bütün şarkılar ![]() ![]() ![]() ![]() Sabahlar olmuyor artık ![]() ![]() ![]() ıçimde büyük bir inatla yaşatıyorum seni ![]() ![]() Benim yüreğim de sensin belki de, insan kendi yüreğinden vazgeçemiyor ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Vurgunum Sana |
![]() |
![]() |
#2 |
jasmine
|
![]() Cevap : Vurgunum Sanaemeğine sağlık cnm
|