![]() |
İçime Kapandım / Aç(ma) |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
İçime Kapandım / Aç(ma)![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() vurur kapıyı, çeker gider zaman / dönmez geri ![]() ![]() ![]() h/içten h/içe kırılır sessiz monolog ![]() ![]() ![]() gözlerimde toplu intiharda yaşlar / tutmuyorum muazzam hüzün manzaralarına nazır kusursuz ayrılıklar doğuruyorum ![]() kafiyesi yok yaşadıklarımın (ya)saklı sözler girdabında Tanrı'm unuttuklarım aklında mı hala? en son nerede unuttum kendimi / hatırlat beni kapı çalsa, ben gelse ![]() öpeyim geçsin derdi annem / öpse ya geçse aşka düştüm, dizlerim kan sabırdan taşlar toplayıp kumsallar boyu seke seke yoruldum aşk sandığım oyunda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bileklerinden kelepçeli miş'li zamanlara dolduramadı geniş zamanları uydurduğum masallar üstesinden gelemediklerimin altında ezildim ![]() rüzgar ne zaman bir beden arasa yalnızlığı giyindi, vurdu yüzüme kaçıp ardına saklansam da dikiş tutmadı gerçeklerle yırtılmış hayaller -bir dikiş tutturamadım ![]() her şey başladıgı yerde bitiyor bir yalanın gölgesinde ve yalandan bir ip sarkıtmadan inilmiyor gerçeğin derinliğine hiçsem eğer her şey olmalı bir yerlerde ve her şeyden biraz kalmalı bitse/m de ![]() yaşama susa(ya)n gözlerimin kıyısında yakıyorum gemileri cinayet manifestosu parmak uçlarımda soytarı bir tebessüm ![]() ses/sizlik kesilir / kan damlar ![]() ![]() ![]() ![]() h/içten h/içe ölür sessiz monolog ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() __________________
![]() |
Cevap : İçime Kapandım / Aç(ma) |
![]() |
![]() |
#2 |
gulhan
|
![]() Cevap : İçime Kapandım / Aç(ma)süperdı emegıne saglık ablacım
![]() |
Cevap : İçime Kapandım / Aç(ma) |
![]() |
![]() |