Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Genel Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ballı, ibretlik, ile, ilgili, video

Bally İle İlgili İbretlik Bir Video

Eski 08-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bally İle İlgili İbretlik Bir Video

Arkadaşlar Ben 13 Yaşındayım, Bugün Okula polisler geldi video filan izletti, videoda adam bally yi bi süngere döküyor sonrada sünger eriyor 2 sn 'de, adam beni bu hayattan kurtarın diyor, ilkokul mezunuyum, bana bally ci diyorlar, uzaklaşyırolar diyor, değişik yaratıklar ve sesler duyuyorum diyor, gerçekten çok acıklyıdı neyse Sonra okuldan çıktık bi baktım arkdslar dalga geçiyo adamla sonra ne dalga geçiyonz dedm sizn basnza gelse biz dalga geçsk gzl olr mu dedim, sonra düsündüler, sonra konu döndü dolaştı uhu ya geldi, bizim evde " Derby " diye bir yapıştırıcı var onu köpüğe dökmüştüm 8-9 yaşlarında bi baktım eriyor, sonra döktüm döktüm döktüm hiç kalmadı köpükten Aklıma geldi dedim yapıştırıcıda eritiyor dedim dediler eritmez alah alah dedim erityior yok dediler, sonra bi gün sonra uhuyu köpüğe döktük bi baktık eritmiyor Sonra dedim ki " Bizde bi yapıştırıcı var adı Derby " dedim sonra dedilerki o yapıştırıcı değil o bally Bir anda korktum, sonra koşa koşa gittim bilgisayarın başına işte simdi oturdum bi baktım evet Bally ' miş Anneme sordum evet dedi fare tuzağı yaparken kullanıyoz dedi neyse simdi iste yazıyorum buraya O adamın halini görüpte ağlamamak mümkün değil, hatta videosu buyrun

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com