![]() |
Umutlar,Umutlarımız Vardı Bizim. |
![]() |
![]() |
#1 |
gulhan
|
![]() Umutlar,Umutlarımız Vardı Bizim.Son sözümdü, bir alacakaranlık vakti söylenen ![]() Dinlemedin, dinleyemedin! Sen de Ben de tükenmiştik ![]() ![]() ![]() Hiç… koca bir hiç! Umutlar, umutlarımız vardı bizim ![]() ![]() ![]() ![]() Sen izin vermedin ![]() ![]() ![]() Yalvarmıştım Sana, hatırlar mısın? Hadi hatırla ! Tut, tut onları, hadi sevgilim! Tutamadın! Bıraktın, üstelik tam da yakalamıştın ensesinden ![]() ![]() Uçtum! Uçurdun! Kanatlarım benden habersizdi, çırptı, çırpıldı ![]() ![]() ![]() ![]() En uzağa çırpındı durdu ![]() Uçtum ![]() ![]() ![]() Belki korku sinmişti, bilmiştin ama bilmezliğe gelmiştin ![]() Hani ben gidersem, gidebilirim, gittim işte ![]() Bilemedim ![]() ![]() ![]() Bilemedin ![]() ![]() ![]() Bilemedik ![]() ![]() ![]() Şaşkın, suskun öylece daldık derin sulara, deniz soğuktu ![]() ![]() ![]() ![]() Üzerimizden kayıyordu dalgalar ![]() Titriyordum, titriyorduk! Bütün duyguları saldık, hatırlar mısın ? Önce Sen bırakmıştın, sonra da Ben ![]() Senin bırakmanı bekledim, sabırlıydım ![]() ![]() ![]() ![]() Belki de hala bir umut mu taşıyordum? Bırakır mı? Bıraktın! Sonra; Bende bıraktım! Tek başıma sensiz umudu ne yapabilirdim ki? Dağıldık koca denizin kollarına ![]() ![]() Bir Seni yuttu bir Beni… Öncesi sonrası yoktu aslında bizi yutmalarının ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir Senin duygunu bir Benim duygumu… Hem balıklar hem deniz, Aldı bizi… Sonra mı? Kesildik ölüme ![]() ![]() ![]() Sözleştik o beklediğimiz an’a, bittik, bitirdik ![]() Ama yine eleleydik Sonsuzduk, artık o bilinmeyen yerde ![]() El ele ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Umutlar, umutlarımız vardı bizim ![]() maSaLımız bitmeSin bitanem ![]() ![]()
|