05-28-2008
|
|
gulhan
|
Sevdim Seni
Bugün hiç aklına geldim mi aşkım? Hiç hissettin mi y o k luğumu? Bugün hiç düşündün mü beni? Gözlerimi andın mı bugün hiç? Şimdi aramızdaki en fazla birkaç km olan mesafenin,birkaç gün sonra binlerce km olacağını düşündün mü bugün? Bir an bile aklına geldim mi hiç? Eğer öyleyse ne mutlu bana  Bugün hiç düşündün mü seni ne kadar sewdiğimi? Sanmıyorum  Aslına bakarsan aklına geldiğimi, bir an bile olsa beni düşündüğünü de sanmıyorum  Bi kere olsun gözlerinin önüne yüzüm bile gelmemiştir  Ne acı değil mi, benim her saniyemi seninle yaşamam seninse beni düşündüğün bir saniyenin bile olmaması!  Ne acı değil mi, birimiz böyle acı çekerek ağlarken, diğerinin umrunda bile olmaması  Hiç mi acımadın bana? Sensiz geçirdiğim o yalnız karanlık günlerime hiç mi acımadın? Hiç mi düşünmedin beni? Haykırışlarımı hiç mi duymadın? Acımadın bana;düşünmedin ya da duymadın beni biliyorum  Arkan dönüktü,sırtını çewirmiştin bana biliyordum  Gurursuzluk belki de,sırtın bana dönükken hala peşinden gitmek? Hayat çok acı biliyorum,çok iyi anlıyorum bunu  Senden önce de acı çektim  Sende de çekiyorum,zaten senden sonrası olmayacak  Sen beni öldürdün hem de kaç kere !!! Her acı sözün yaraladı yüreğimi derinden ama her yeni doğuşumda sen wardın yine  Kalbim bir başkasının külleriyle doğamıyordu yeniden  Wasgeçemiyorum senden,inan bana çok denedim,çok denedim seni silmeyi,ruhumun tüm kapılarını sana kapatmayı çok denedim  Olmuyor işte yapamıyorum,söküp atamıyorum içimden seni  Ölümün getirdiği bir hediyesin bana  Yawaşça ama etkili  Acı çekerek hem de çok derinden  Sen ölümle yaşamak ne demek biliyor musun? Aldığın her nefeste zehiri de çekersin içine, yaşadığın her saniye ruhundan da bir parça gider  Benimkisi öyle basit bir ölüm değil  İnsanlar bir anda ölürler,nefesleri bir anda kesilir  Ama ben   Ya ben   Yawaş yawaş ölüyorum,nefesim yawaşça kesiliyor  Acı çekmek diye buna diyorlar işte  Sen hiç anlamadın seni ne çok sewdiğimi,hiç bilmedin sana werdiğim değerin kıymetini  Beni yanlış anlama aşkım,seni suçlamıyorum  Beni asla anlamayacaksın biliyorum  Hiç bir zaman beni seni sewdiğim kadar sewmeyeceksin  Hiç benim seni özlediğim kadar özlemeyeceksin  Biliyorum anlamıyorsun beni we hiç anlamayacaksın da  Anladığını sanıyorsun belki de ama anlamıyorsun  Anlayamazsın da zaten  Ben senin için tüm hayatıma son werebilirim ama sen bunun nedenini bile anlayamazsın  Bilemezsin ki hiç sensizlik ne kadar acı  Anlayamazsın sen beni,her saniyemi seninle geçirdiğimi bilemezsin  Seni yaşıyorum ben  Sen ne yaşıyorsan onu yaşamak istiyorum  Geçtiğin yollardan yürümek,kurduğun hayalleri kurmak istiyorum  Sen olmak istiyorum ben ama sen bunu da anlayamazsın  Hiç aklına geldim mi bugün aşkım? Aynaya baktığında gördüğün o yüzü her saniye düşünen birinin olduğunu düşündün mü hiç? Senin için ölümü göze alabilecek olduğu hiç aklına geldi mi? Sensiz geçirdiğim her saniye haram bana!! Sensiz yaşadığım bu hayata yazıkk!!! Acıyorum kendime ama biliyorum ki sen hiç acımadın benim aşkıma  Oyuncak sanma aşkımı  Onu her yere attığında kalbimin nasıl parçalandığını bilemezsin sen  Anlamanı da beklemiyorum zaten  Hiç bir zaman anlamaycaksın beni biliyorum ama yine de ben seni çok sewiyorum  Sana aşkım diyememek,gördüğüm yerde koşup boynuna sarılamamak ne kadar acı bilemezsin  Herşeye rağmen ayakta durmaya çalışmak ne kadar koyuyor bana bilemezsin   Yaşadığım her saniye seni düşünüyorum,ölürken bile sen olacaksın aklımda !!! Senden öncesi wardı ama asla senden sonrası olmayacak 
Ölümde bile seni yaşayacağım ben 
Ama sen bunu da anlamazın !!