|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
beklediği, imzalandı, merakla, protokol, sağlıkçıların |
![]() |
Sağlıkçıların Merakla Beklediği Protokol İmzalandı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sağlıkçıların Merakla Beklediği Protokol İmzalandıTürk Sağlık-Sen Genel Merkezinin kararlı çalışmaları neticesinde imza aşamasına gelen ve çalışanların merakla beklediği protokol nihayet imzalandı ![]() Anadolu Üniversitesinin bu yıl eğitime başlayamayacak olması dolayısıyla YÖK, lisans tamamlama için üç ayrı üniversiteye yönlendirme yaptı ![]() ![]() Ebelik bölümü mezunları Erzurum Atatürk Üniversitesinde, Hemşirelik (Sağlık Memurluğu) bölümü mezunları Samsun 19 Mayıs Üniversitesinde ve Sağlık Eğitim Enstitüsü Mezunları Malatya İnönü Üniversitesinde lisans tamamlama yapacak ![]() Lisans tamamlama yapmak isteyen personel, bağlı bulundukları İl Sağlık Müdürlüklerinin internet sitesi aracılığıyla kayıt için müracaata bulunacak ![]() Lisans tamamlama yapacak personele eğitimler Ahmet Yesevi Üniversitesinde olduğu gibi Uzaktan eğitim sistemiyle internet üzerinden verilecek ![]() ![]() Sağlık Eğitim Enstitüsü mezunları bu yıl ve önümüzdeki yıl lisans tamamlama için başvuru yapabilecek ![]() ![]() ![]() Haber7 |
![]() |
![]() |
|