![]() |
Sınavdaki Hallerimiz ve Sonrası:D:D:D |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() Sınavdaki Hallerimiz ve Sonrası:D:D:D---sudenaz--- sınavdan önce-öfff yah ben ne yapıcam hiç bişey bilmiom ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sınavdan sonra-ayyyy nasıl sorulardı yah aslında kolaydı ![]() ![]() ![]() ---merve16--- sınavdan önce-aman valla hiç takmıycam kötüde alsam:)(takmıycam dio bu kadar takıo):) sınavdan sonra-hay ben böle dersin ![]() ![]() ![]() ---fatmanur--- sınavdan önce-tek kelime duyamazsınız ağzından susar sadece:) sınavdan sonra-şimdi ben bu sınavdan sıfır aldım diyelim birinciden kaç almıştım diye herkese sorar ve o rakamı ikiye böle aa sıfır alsam bile geçiom kısım yah diyerek bu hesap devam eder gider:):):) ---cansel--- sınavdan önce-öff yemin ederim iyice bıktım abi yah vallahi bi daha çalışmıycam yah(bunu derken hala elinde modül vardır ve çalışıyordur:)işin garibi) sınavdan sonra-babamla akşam kavga etcem adama bir heyet raporu aldıramadım yah önceki notlarım daha iyiydi en azından onlar geçerdi notum olarak ne olur bi yerimi kırında rapor alıp gidiyim ne olurrrr ![]() ![]() ![]() ---hatice--- sınavdan önce-öff yah ben nereye oturcam şimdi cansel yahh hoca bu sefer kesin yakalar kısım bizi:) sınavdan sonra-kısım ben biliodum aslında ama heyecandan yapamadım yah vallahi ![]() ![]() ![]() --djdem--- sınavdan önce-kıslar şunu bir anlatırmısınız bana yah anlamadım da ![]() ![]() sınavdan sonra-hay ben sizin nerden bulursunuz böyle soruları biraz insaf yah ![]() ![]() ![]() daha bu böle uzar gider daha çok var ama aklıma gelenler şuan için bunlar ![]() ![]() ![]() peki sizin ve arkadaşlarınız sınav öncesi ve sonrası halleriniz nasıl?:):):)(eminim komik şeyler çıkıcağına):) |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : sınavdaki hallerimiz ve sonrası:D:D:D |
![]() |
![]() |
#2 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() Cevap : sınavdaki hallerimiz ve sonrası:D:D:DBen de Her ZAMan İçin Şöyle Olurdum ; --*KeDİ KeSeN*-- Sınav Öncesi Tenefüs = (birisi benm yanıma gelip te Sınav VarmışDiyene Kadar Haberim Olmas ) Uyurum ![]() ![]() ![]() Sınavda = Biri Bana Kopya Versin Sınavdan Sona = Lan Verdiğiniz Kopyalar Doğruydu Diimi Lan :) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
fatmanur
|
![]() Cevap : sınavdaki hallerimiz ve sonrası:D:D:DAlıntı:
![]() ![]() ![]() çok süper olmuş canım ![]() ![]() sınavdan önce-"ayyyy şey valla hoca geldi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sınavdan sonra-"hay bu hocann ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Sen öyle rahmet edersin ki rahmetinin bir cilvesi cennetim olur Rahmetinden bir parıltı sonsuz mutluluğumdur Rahmetinin bir damlası herkesin rızkına kefil olur Su çorak gönlüme merhametini indir Su fani ömrümü sonsuzluğa eriştir ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() Cevap : sınavdaki hallerimiz ve sonrası:D:D:Dsüpersin fna:Dbaşarabildin sonunda ama ömrümü yedin:D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
djdem
|
![]() Cevap : sınavdaki hallerimiz ve sonrası:D:D:DAlıntı:
kardeşim süpersin nerden aklına gelir bunlar senin kırık
![]() |
![]() |
Cevap : Sınavdaki Hallerimiz ve Sonrası:D:D:D |
![]() |
![]() |
#6 |
merve16
|
![]() Cevap : Sınavdaki Hallerimiz ve Sonrası:D:D:Dsudecim süpersin valla ben kendimin farkında değilmişim ama çok komikmişim meğer
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() Cevap : Sınavdaki Hallerimiz ve Sonrası:D:D:Dvakit ayırdığınız için tşkler canlarım ama bunlar gerçekler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Sınavdaki Hallerimiz ve Sonrası:D:D:Dbnde sınav öncesi önüme oturtcak çalışkan birini ararım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
haticee
|
![]() Cevap : Sınavdaki Hallerimiz ve Sonrası:D:D:Dcanm çok güzel anlatmışın "ohh be sonunda bitti" |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() Cevap : Sınavdaki Hallerimiz ve Sonrası:D:D:Devet bitti kabus ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|