![]() |
Havuç Muyuz,Yumurta Mı,Yoksa Kahve Mi? |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() Havuç Muyuz,Yumurta Mı,Yoksa Kahve Mi?Bir baba ile kızı dertleşiyormuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : havuç muyuz,yumurta mı,yoksa kahve mi? |
![]() |
![]() |
#2 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() Cevap : havuç muyuz,yumurta mı,yoksa kahve mi?Kesinlikle Kahve Ama 3'ü 1 arda Filan Diil Yane Harbicik Kahve İşte Thx Paylaşımın için Güzell Bi hikâye |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() Cevap : havuç muyuz,yumurta mı,yoksa kahve mi?vakit ayırdığın için ben tşk ederim kedikesen ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
dam99
|
![]() Cevap : havuç muyuz,yumurta mı,yoksa kahve mi?kahve olmak isterdim hayalim hep kahve olmak ve bütün gayretim bu ama gerçekte çok zor kahve olmak kim başardıysa banada öğretsin dicem ama öğrenilmez yaşamak lazım tecrübe vedeneyim gerektirir yani zor herkesi memnun edebilmek benceeeee
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
perisu_1907
|
![]() Cevap : havuç muyuz,yumurta mı,yoksa kahve mi?bende kahve olmak istiyorum hemde çokkk (ayrıca hikaye güseldi tşkkürler) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
gulhan
|
![]() Cevap : havuç muyuz,yumurta mı,yoksa kahve mi?emegıne saglık
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() Cevap : havuç muyuz,yumurta mı,yoksa kahve mi?vakit ayırdğıınız için tşkler ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
beyban
|
![]() Cevap : havuç muyuz,yumurta mı,yoksa kahve mi?kahve olmaya çalışıyorum nekadar başarıyorumbilemiycm |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Havuç Muyuz,Yumurta Mı,Yoksa Kahve Mi? |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() Cevap : Havuç Muyuz,Yumurta Mı,Yoksa Kahve Mi?vakit ayırdığınız için tşkler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Havuç Muyuz,Yumurta Mı,Yoksa Kahve Mi?kesinlikle kaveee:(:(:(:( ![]() tşklr
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() Cevap : Havuç Muyuz,Yumurta Mı,Yoksa Kahve Mi?3 de sanırsam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() Cevap : Havuç Muyuz,Yumurta Mı,Yoksa Kahve Mi?vakit ayırdığınız için tşk ederim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Havuç Muyuz,Yumurta Mı,Yoksa Kahve Mi?okurken kahwe oLduqumu farkettm kimi zamn yumurtaLaşsamda ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
bbk
![]() |
![]() Cevap : Havuç Muyuz,Yumurta Mı,Yoksa Kahve Mi?evet biliyorum o yumurta hallerini:) güzel yazı teşekkürler
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Havuç Muyuz,Yumurta Mı,Yoksa Kahve Mi? |
![]() |
![]() |
|