Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Genel Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
defa, hayat, ikinci, oğluna, verecek

Oğluna İkinci Defa Hayat Verecek

Eski 08-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Oğluna İkinci Defa Hayat Verecek

TEKİRDAĞ’ın Çorlu İlçesi'nde, böbrek yetmezliği olan 7 yaşındaki Emircan, annesi 33 yaşındaki Öznur Pek'in böbreği ile şifa bulacak

Sağlık Mahallesi’nde oturan 3 çocuk sahibi Yoksili- Öznur Pek, oğulları Emircan'ı, 15 yıl önce yüzündeki sararma nedeniyle Trakya Üniversitesi Edirne Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürdü Burada yapılan tetkikler sonucunda Emircan'a böbrek yetmezliği teşhisi konuldu Haftanın 3 günü diyaliz için Edirne'ye götürülen Emircan'ın böbrek nakli olması gerektiği belirtildi Bunun üzerine, anne Öznur Pek, oğluna bir böbreğini vermek istedi Yapılan doku testlerinde Öznur Pek'in böbreğinin oğluna uyumlu olduğu belirlenince nakil için harekete geçildi
Bir şirkette asgari ücretle şoför olarak çalışan baba Yoksili Pek, oğullarına böbrek yetmezliği teşhisi konunca büyük üzüntü yaşadıklarını belirterek, “Doktorlar böbrek nakliyle Emircan'ın sağlığına kavuşabileceğini söyleyince eşim böbreğini vermek istedi” dedi

EVLADIM İÇİN CANIMI VERİRİM

Anne Öznur Pek ise, “Böbreğimin oğluma uyduğunu öğrenince dünyalar benim oldu Oğluma böbreğimi vereceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum Oğlumun sağlına kavuşması için gerekirse canımı bile veririm Yeter ki oğlum sağlığına kavuşsun” diye konuştu
Emircan’a annesinden böbrek naklinin gerekli tıbbi müdahalenin ardından ay sonuna kadar yapılacağı belirtildi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com