Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Genel Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aleti, alınmalıdır, tansiyon

Neden Tansiyon Aleti Alınmalıdır?

Eski 08-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Neden Tansiyon Aleti Alınmalıdır?

Günümüzde yeni yetişen nesiller artık önceki insanlar gibi sağlıklı olamıyorlar Bunun başlıca nedenleri yiyecekler ve içeceklerdir Başka bir sebep de teknolojinin gelişmesidir Hal böyle olunca da sağlıklı yaşam çöpe gidiyor

Sağlıksız beslenen insanlar da kilo problemi, tansiyon problemi çok oluyor Bu yüzden tüm insanların dikkatli olmaları gerekir Tansiyon sözcüğünden sizlere biraz bahsetmek istiyorum Herkesin bildiği üzere ülkemizde teknoloji ilerledikçe bu tür problemlerde artıyor Benim görüşüm her evde kesinlikle bir tansiyon aleti olması gerekir Nedenini sorarsınız, her saat başı doktora kim gidebilir ki? Bu yüzden en iyi yöntem kendi doktorun olma mantığıdır Herkes kendi tansiyonunu ölçebilir Ancak ülkemizde maddi durumu iyi olmayan bir çok aile var Onlarda isterler kaliteli ve ucuza bir tansiyon aleti alabilmek Ben bu fakir insanları düşünerek araştırmalar yaptım Çevremde de biraz araştırmalar yaptım ama uygun fiyata kaliteli tansiyon aletleri bulamadım Bilgisayar ortamına çok takıldığımdan internet ortamında araştırmalar yaptım Sonunda aradığımı bulabildim Her durumdan ailelerin kullanabileceği tansiyon aleti mevcut Sizlere güven vermek adına kendim sipariş verdim ve 3 iş günü içinde ürün elime ulaştı Herkesin rahat kullanabileceği ve kaliteli tansiyon aletleri vardır Unutulmamalıdır ki sağlık her şeyden daha önemlidir Sağlıksız olup ta milyonları olan insanlar için hayat gerçekten boştur O yüzden biz tedbirimizi alalım Makalemi okuduğunuz için teşekkür ederim Hayırlı günler dilerim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com