Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Genel Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ahmet, bahadır, platformu, sağlık, stj, türkiyenin, uçar, özgün

Türkiyenin Özgün Sağlık Platformu ( Ben Stj. Dr. Ahmet Bahadır Uçar )

Eski 08-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Türkiyenin Özgün Sağlık Platformu ( Ben Stj. Dr. Ahmet Bahadır Uçar )

Arkadaşlar bugün kendi sitemi sizlerle paylaşmak istiyorum Froum izafet aracılığıyla sorularınızada cevap vermeye çalışacağım İyi paylaşımlar dilerim Sorularınızla ilgili bana pm atabilirsiniz

Merhabalar;

Türkiye’nin sağlık ve hastalıklar hakkında kurulan en özgün sitesi olan Tıbbi Yardim, kuruluşunun 6 Ayında binlerce tekil hit ve özgün 200’e yakın yazısıyla sağlık sektörünün ileri gelen siteleri arasına girmiştir

Sitenin amacı hekim-hasta arasında olan latince karmaşını çözmek ve hastalara hastalıklarıyla ilgili ayrıntılı bilgi vermektir Aynı zamanda site alternatif tıpın zararlı etkilerden hastaları korumak amacıyla kurulmuştur

Stj Dr Ahmet Bahadır UÇAR editörlüğünde kurulan sitede yaklaşık 30 farklı dalda kullanıcılarına bilgi sunmaktadır Sitedeki soru-sor bölümüyle kullanıcıların hastalıkları hakkında ayrıntılı bilgi alma şansları mevcuttur Ayrıntılı bilgi için:

Hastalıklar Hakkında Tıbbi Yardım Sitesi

Özgün Bazı Makaleler:

Denge Bilekliği Yalanı

Penis Büyütücü Hap Yalanı

Arkadaşlar Stj Dr Ahmet Bahadır UÇAR'ın bu konuyla ilgili güzel bir yazısı var okumanızı şiddetle tavsiye ederim

Kilo Vermekle ilgili Okur Sorusu

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com