|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
barışık, kendimizle, olmamızı, olumlu, sağlayacak, telkinler |
![]() |
Kendimizle Barışık Olmamızı Sağlayacak Olumlu Telkinler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kendimizle Barışık Olmamızı Sağlayacak Olumlu Telkinler*Vücudumdan memnunum ![]() *Menopoz yaşamın güzel bir dönemidir ![]() *Menopozda kendimi daha bağımsız hissediyorum ![]() *Sağlıklı ve canlı bir bedenim var ![]() *Dengeliyim ![]() *Mutlu ve huzurluyum ![]() *Menopozla başa çıkabiliyorum ![]() *Menopoz yeni bir başlangıçtır ![]() *Hem içim hem dışım güzel ![]() *Menopoz sayesinde yüzüm daha çok parlıyor ![]() *Her geçen gün daha da güzelleşiyorum ![]() *Kendime güveniyorum ![]() *Kendimi olduğum gibi seviyorum ![]() *Her gün kendime zaman ayıracağım ![]() *Enerji dolu, kusursuz bir vücudum var ![]() *En iyisini hak ediyorum ![]() *Enerji doluyum ![]() *Her gün kendimle ilgili yeni yeni şeyler keşfedip mutlu oluyorum ![]() *Menopozdayken diğer kadınlarla duygularımı paylaşmak ve dayanışma içinde olmak hoşuma gidiyor ![]() *Artık insanlarla birlikte olmaktan daha çok hoşlanıyorum ![]() *Tanrıyı, ailemi ve dostlarımı seviyorum ![]() *Kendimde ve başkalarındaki güzellikleri gösterdiği için tanrıya şükrediyorum ![]() Düzenli olarak kendinize olumlu telkinler göndermelisi*niz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|