|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bakanlığı, ile, imzaladı, protokol, sağlık, sakarya, üniversitesi |
![]() |
Sakarya Üniversitesi Sağlık Bakanlığı İle Protokol İmzaladı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sakarya Üniversitesi Sağlık Bakanlığı İle Protokol İmzaladıSAKARYA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BAKANLIĞI İLE PROTOKOL İMZALADI Protokolle, Sakarya Üniversitesi Rektörlüğü ile Sağlık Bakanlığı arasında, Bakanlığa bağlı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile bağlı birimlerinin üniversite tarafından eğitim ve uygulama hizmetlerinde kullanılabilmesi amaçlanıyor ![]() Sağlık Bakanlığı ile Sakarya Üniversitesi arasında eğitim ve uygulama amaçlı işbirliği protokolü imzalandı ![]() Sakarya Valiliği'nde düzenlenen imza töreninde protokole Sağlık Bakanlığı adına Müsteşar Yardımcısı Doç ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Protokolle, Sakarya Üniversitesi Rektörlüğü ile Sağlık Bakanlığı arasında, Bakanlığa bağlı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile bağlı birimlerinin üniversite tarafından eğitim ve uygulama hizmetlerinde kullanılabilmesi amaçlanıyor ![]() ![]() Hastanede görevlendirilen üniversite öğretim elemanları, hastanenin poliklinik, laboratuvar, yataklı servis ve ameliyathane hizmetlerinde uzmanlık alanına uygun görev ve sorumluluk üstlenecek ![]() ![]() Tıp Fakültesi öğrencilerinin eğitimlerine, yapılacak planlama ve hastane hizmetlerini aksatmayacak şekilde üniversite öğretim elemanları veya Bakanlık eğitim sorumlularının gözetiminde yapılmasına imkan sağlanıyor ![]() ![]() Protokolün son bölümünde ise 'İl Merkezinde Sağlık Bakanlığı Eğitim Hastanesi inşaatının tamamlanmasını takiben, bu protokole konu olan hastanenin üniversiteye devri konusunda taraflar niyet ve görüş birliği içindedir ![]() ![]() Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|